Az antidepresszánsok tényleg maradandó károsodást okozhatnak?
Nem rég olvastam egy ilyen kommentet itt gyk-n. :"Pedig a legszörnyűbb következmények még csak rá sincsenek írva. Maradandó érzelmi tompultság, aszexualitás, teljes impotencia, genitális anaesthesia, ami hangsúlyozom, PÁR SZEM után MARADANDÓ lehet...lásd: PSSD Post SSRI Sexual Dysfunction.Ezeket elmondta az orvos? Mert ha nem, akkor tájékozatlan, és inkorrekt. Engem - több ezer emberrel együtt - maradandó károsodás ért"
Nem rég kezdtem el en is szedni, de most annyira megijedtem, hogy azon gondolkodom lehet mégsem kéne szedni, viszont akkor hogy fogok meggyógyulni?
21/l
Szia.
Hát ezeket én is olvastam és féltem is tőle,de eddig (20 éve) hála istennek nincs ilyen problémám. Egyébként egyén függő,nem jelentkezik mindenkinél.
Mellékhatás minden gyógyszernél előfordul,van olyan antibiotikum is (nem is egy) ami pl a fentieknél ezerszer durvább dolgokat okozott, halált is és nincs betiltva még mindig.
Én úgy vagyok vele hogy ha muszáj akkor szedem,voltam annyira lent,hogy inkább bevállaltam a gyógyszert mellékhatással együtt de legyek jobban. Nyilván a legjobb lenne ha nem kellene de van mikor nincs más megoldás.
Nekem kis álmosság a mellékhatás amit okoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!