Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg kialakulhat PSSD...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kialakulhat PSSD (maradandó szexuális diszfunkció) az antidepresszánsoktól?

Figyelt kérdés

Escitilt kezdtem el szedni másfél hete, depresszióra pánikbetegségre, de ahogy erről a dologról olvastam, nem tudom hogy akarom-e folytatni a szedését (viszont így nem tudom hogy fogok meggyógyulni). Azt tudom, hogy a gyógyszer szedése mellett előfordulhat szexuális diszfunkció, de hogy utána is ez fennmaradhat, ez teljesen elrettent.,

Nagyon megijedtem, nem akarom, hogy velem is ez történjen, de megszeretnék gyógyulni, ami gyógyszer nélkül nem hiszem, hogy menne.

20/l

2021. márc. 6. 22:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen
2021. márc. 6. 22:51
 2/15 anonim ***** válasza:
A válasz igenis meg nem is. Nem szervi úton fog kialakulni, hanem mentálisan, kondícionálódhatnak egyes kellemetlen hatások. Ezek viszont nagyságrendekkel könnyebben kezelhetőek utólag mint az alapprobléma ami miatt az Escitilt felírták. Folyamatos orvosi felügyelet szedd, a terápiás kezeléseken ugyanúgy vegyél részt!
2021. márc. 6. 22:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Akkor búcsúzzak el eletem hátra lévő részére a szextől?
2021. márc. 6. 22:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Ha tudtam volna hamarabb lehet el sem kezdem szedni inkabn szenvedek de legalább ezt ne vegyék el tőlem
2021. márc. 6. 22:54
 5/15 anonim ***** válasza:

NEM kell elbúcsúznod tőle! KialakulHAT, de nem törvényszerű. Már megint rágörcsöltél valamire amitől félelmed van és mániákus rettegéssé kezd alakulni. Ismerős jelenség? Szóval tessék szedni azt a készítményt rendesen!

Először az alapproblémád kezelni, majd utána jön minden más.

2021. márc. 6. 22:58
 6/15 anonim ***** válasza:
Régebben azt kérdezgetteék itt párszor, ki lehet-e ölni valahogy a szexuális vágyat és nem volt rá válasz, most itt van ezek szerint.
2021. márc. 6. 23:00
 7/15 A kérdező kommentje:
#5 igen sajnos valahogy így van ahogy te mondod 😅 eléggé parázok,főleg a sok negatív beszámoló utan amiket olvastam a neten
2021. márc. 6. 23:03
 8/15 anonim ***** válasza:

#7 na látod, a libidód meg akkor fog csökkenni ha rágörcsölsz és rugózol az újabb "mumusodon". Úgyhogy tessék bevenni a gyógyszert!!!

Amúgy meg netes beszámolók... arról gondolom nem számoltak be a kedves netes beszámolók, hogy már alapból alacsony szinten volt a libidójuk, a depresszió nem éppen egy vágykeltő lelkiállapot.

2021. márc. 6. 23:07
 9/15 anonim ***** válasza:

Fura, mert nekem Frontint adtak pánikbetegségre. Ez pl depresszióra nem jó sajnos.

Neked mik a tünetek, és mióta? Hogyan kezdődött?

2021. márc. 6. 23:34
 10/15 anonim ***** válasza:
3 tudsz olvasni? 2es nem azt írta, hogy búcsúzz el. Semmi bajod nem lesz, ha neadjisten mégis, helyre lehet rázni utólag.
2021. márc. 7. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!