Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Hogy kell beinditani egy 40 eves nagyon helyes pasit?đL
adsz rĂĄ gyĂșjtĂĄst, kuplungot kinyomod Ă©s indĂtĂłzol ;)
viccet fĂ©lretĂ©ve, ha van melled, vegyĂ©l fel kicsit kivĂ gottabb felsĆt Ă©s kĂ©sz
UgyanĂșgy, mint egy 30 Ă©ves, kevĂ©sbĂ© helyeset. Vagy mint egy 35 Ă©ves csĂșnyĂĄt. TulajdonkĂ©ppen szerintem ugyanĂșgy, mint bĂĄrki mĂĄst â feltĂ©telezem, mĂĄssal meg mĂĄr voltĂĄl. :)
De persze akadhat valami fĂ©tise is, amivel mĂ©ginkĂĄbb cĂ©lt Ă©rhetnĂ©l, de ez a korĂĄbĂłl Ă©s abbĂłl, hogy jĂłl nĂ©z ki, nem derĂŒl ki.
TalĂĄlkozzunk Ă©s gyakorolj velem. Ha engem sikerĂŒl beindĂtanod, Ćt is!
50Ffi
A 40-es mår nem balek és tudja mi a pålya. Nem kell taktikåzni, csak a felesleges köröket futnåd.
Nekem egy csaj Ășgy csinĂĄlta, hogy amikor beĂŒlt mellĂ©m a kocsiba egy rövid szoknyĂĄban, csak annyit mondott: nincsen rajtam bugyi.....
A mĂĄsik meg amikor puszival köszönt, a fĂŒlembe sĂșgta, tegnap veled ĂĄlmodtam, teljesen ĂĄtĂĄztam....
Volt több jó sztorim, szép az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!