KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » Hogy kell beinditani egy 40...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Hogy kell beinditani egy 40 eves nagyon helyes pasit?😛L

Figyelt kérdés
2021. mĂĄrc. 5. 16:10
 1/8 anonim ***** vĂĄlasza:
12%
Gyakorolni kell rajtam. 40/F
2021. mĂĄrc. 5. 16:13
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/8 anonim ***** vĂĄlasza:
83%

adsz rĂĄ gyĂșjtĂĄst, kuplungot kinyomod Ă©s indĂ­tĂłzol ;)

viccet fĂ©lretĂ©ve, ha van melled, vegyĂ©l fel kicsit kivĂ gottabb felsƑt Ă©s kĂ©sz

2021. mĂĄrc. 5. 16:14
 3/8 anonim ***** vĂĄlasza:
95%
Legyél kedvesebb, kacérabb vele ,villants valamit és lassan az ujjaid köré csavarod!
2021. mĂĄrc. 5. 16:41
 4/8 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
ElƑtte az akkumulĂĄtor töltöttsĂ©gĂ©t is ajĂĄnlott ellenƑrizni, hogy indĂ­tĂĄskĂ©pes-e!
2021. mĂĄrc. 5. 16:43
 5/8 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

UgyanĂșgy, mint egy 30 Ă©ves, kevĂ©sbĂ© helyeset. Vagy mint egy 35 Ă©ves csĂșnyĂĄt. TulajdonkĂ©ppen szerintem ugyanĂșgy, mint bĂĄrki mĂĄst – feltĂ©telezem, mĂĄssal meg mĂĄr voltĂĄl. :)

De persze akadhat valami fĂ©tise is, amivel mĂ©ginkĂĄbb cĂ©lt Ă©rhetnĂ©l, de ez a korĂĄbĂłl Ă©s abbĂłl, hogy jĂłl nĂ©z ki, nem derĂŒl ki.

2021. mĂĄrc. 5. 17:05
 6/8 anonim ***** vĂĄlasza:
16%

TalĂĄlkozzunk Ă©s gyakorolj velem. Ha engem sikerĂŒl beindĂ­tanod, Ƒt is!

50Ffi

2021. mĂĄrc. 5. 17:28
 7/8 anonim ***** vĂĄlasza:
68%

A 40-es mår nem balek és tudja mi a pålya. Nem kell taktikåzni, csak a felesleges köröket futnåd.

Nekem egy csaj Ășgy csinĂĄlta, hogy amikor beĂŒlt mellĂ©m a kocsiba egy rövid szoknyĂĄban, csak annyit mondott: nincsen rajtam bugyi.....

A mĂĄsik meg amikor puszival köszönt, a fĂŒlembe sĂșgta, tegnap veled ĂĄlmodtam, teljesen ĂĄtĂĄztam....

Volt több jó sztorim, szép az élet.

2021. mĂĄrc. 5. 21:34
 8/8 anonim ***** vĂĄlasza:
45%
attĂłl fĂŒgg, ki az, mert mindenkit mĂĄshogy. MĂ©g jĂł, hogy ilyen okostojĂĄs kommentelƑk vannak, akik azt hiszik, minden tudnak itt elƑttem.
2021. mĂĄrc. 5. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!