Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz arra egy nőt hogy összejöjjön idős faszikkal?
Figyelt kérdés
A jelenlegi már a második csajom aki a 20-as évi elején 50esekkel járt, és nem értem. Elvileg ők a legjobbak az ágyban, mert nem izgága kamaszok, nem azonnal a lukra repülnek, láttak már nőt közelről, simán kényeztetnek egy nőt akár órákon át, és nem kell mindegyiknek kék tabletta. De komolyan mi vonza a nőket a ráncos f*szban? Ti dugnátok olyan nővel akit egy bácsi is dugott már... ? 30F2021. márc. 5. 08:23
11/17 A kérdező kommentje:
Jézusom 10-es, nem értem hogy miért van egy fiatal nő idős pasival, ez tény, de soha nem lennék ilyen nőgyűlölő incel... mi az hogy a nők utálják a szexet, és nincs szex iránti vágyuk, te ezt mégis hogyan állapítottad meg? A te válaszoddal nem kerültem közelebb a megoldáshoz.
2021. márc. 5. 10:41
12/17 anonim válasza:
pénz meg apakomplexus.
meg hát na, inkább élek túl egy sz*r menetet egy olyan pasival aki eltart és pénzel, mint aki cshoro.
mármint a férfiak többsége így is úgyis csak kihasznál, akkor legalább lökje a dellát.
13/17 anonim válasza:
Hogy mi izgatja őket? A golddiggereket a pénz, persze azt mondja "mindig is az idősebb pasikhoz vonzódtam". Meg van akit a határozottság, a tapasztalat, vagy a korkülönbség. Az embert ismerd meg, ne skatulyázz. S ne a múlt érdekeljen, hanem a jelen, a csajoddal foglalkozz ne az exeivel.
14/17 anonim válasza:
Kicsit késve, de megérkeztünk a szokásos incel harchoz :).
16/17 anonim válasza:
Azért, mert az idősebb pasi tapasztalt, tudja mit akar és nem hisztizik, mint a Kérdező minden szaron. 😊
17/17 anonim válasza:
Szerinted az emberszabásúak nőstényei miért mindig az ezüstös hátú (azaz őszülő!) hímeket részesítuk előnyben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!