Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen hármasban, vagy konkrétan előttem csalt meg?
Koccolj csajszikám!Tök jò hogy ilyen laza vagy, de ebből a rèszből csúnyán kihagytak. Egy paraszt az a csávò ès egyáltalán nem èrtèkeli amit kapott.
Keress olyat akivel az ilyet közösen èlvezitek, mert ez igy egy cuckold verziò volt.
Nem a pasi nem élvezi a szexet, hanem a kérdező. A pasi el tud élvezni, a nő nem.
Szerintem le kellene már arról szokni, hogy a nő orgazmusa a férfi felelőssége. Az orgazmust meg nem élő nők nagy része egyedül, maszturbálva ye tud orgazmust elérni, meg se próbálja, aztán elvárja a pasitól, hogy az produkáljon neki orgazmust.
Ismertem ilyen huszonéves lányt, kérdeztem, hogy miért nem tapasztalja ki maszturbálva, hogy neki mi a jó. Erre rám förmedt, hogy maszturbálni a magányos nők szoktak és ő nem akar magányos lenni. Nem fogta fel, hogy a magányt nem a maszturbáció okozza...
A kérdezőnek is azt tudnám javasolni, hogy dolgozzon azon, hogy el tudjon élvezni, mert láthatólag a párjának bejönnek az olyan nők, akik képesek az orgazmusra és ismerik a testüket.
Na mi lett a történet vége?
Szakítottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!