Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek volt már ilyen hármasb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen hármasban, vagy konkrétan előttem csalt meg?

Figyelt kérdés
A barátom be akart hozni egy második lányt, hogy feldobjuk a hangulatot az ágyban. Az elején mind a kettőnkkel foglalkozott, csókolgatott, vetkőztetett, ilyesmi. Aztán el kezdete ujjazni a másik lányt, a lány elég gyorsan elélvezett, akkor ők teljesen összemelegedtek, a csaj az arcára ült és a barátom pedig úgy ette a punciját mint egy hét éhezés után a 3 falat kenyeret (velem soha nem csinál ilyet, nem engedi hogy az arcára üljek), gondoltam beszállok és elkezdtem szopni, de odanyúlt és eltolta a fejem, majd a csajszi leszopta, aztán mindenhogyan csinálták, ülve, állva, fekve, oldalt, (a 90%-át még soha, vagy csak nagyon régen, csináltuk a pózoknak) közben nagyokat élveztek, én még próbálkoztam sokszor beszállni, de figyelmen kívül hagytak. Nagyon bánt hogy a barátomnak nem kielégítő a szex velem, és hogy én nem tudok orgazmust produkálni, ami rosszul esik neki. Azért mentem bele ebbe a 3asba is, hogy hátha így újra megkíván, jobb lesz, izgalmasabb lesz, de engem még jobban elkeserített a dolog. A végén már csak a fotelben ültem, és néztem a barátomat ahogy olyan nagyot élvez amilyet velem még soha. Fogalmam sincs mit tegyek. Szeretem, és én vele akarok lenni, de megcsalva érzem magam, és ő észre se vette végig hogy én milyen rosszul érzem magam. Eléggé összetörtem, és a maradék önértékelésem is eltűnt! Reggel beszéljek vele? Mit mondjak? Nem akarok hisztérikának tűnni. 25N

2021. márc. 1. 23:25
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
80%
Régen rossz ha egy harmadik felet azért vesztek be mert majd az feldobja a szexuális életet, majd az megoldja a problémákat....ilyet szerintem pont azok a párok csináljanak akiknél eleve nincs gond.....ez kb pont olyan tévhit hogy egy rossz házasságot majd helyre rak egy születendő gyermek...
2021. márc. 4. 09:38
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Koccolj csajszikám!Tök jò hogy ilyen laza vagy, de ebből a rèszből csúnyán kihagytak. Egy paraszt az a csávò ès egyáltalán nem èrtèkeli amit kapott.

Keress olyat akivel az ilyet közösen èlvezitek, mert ez igy egy cuckold verziò volt.

2021. márc. 6. 08:38
 33/35 anonim ***** válasza:
50%

Nem a pasi nem élvezi a szexet, hanem a kérdező. A pasi el tud élvezni, a nő nem.

Szerintem le kellene már arról szokni, hogy a nő orgazmusa a férfi felelőssége. Az orgazmust meg nem élő nők nagy része egyedül, maszturbálva ye tud orgazmust elérni, meg se próbálja, aztán elvárja a pasitól, hogy az produkáljon neki orgazmust.

Ismertem ilyen huszonéves lányt, kérdeztem, hogy miért nem tapasztalja ki maszturbálva, hogy neki mi a jó. Erre rám förmedt, hogy maszturbálni a magányos nők szoktak és ő nem akar magányos lenni. Nem fogta fel, hogy a magányt nem a maszturbáció okozza...

A kérdezőnek is azt tudnám javasolni, hogy dolgozzon azon, hogy el tudjon élvezni, mert láthatólag a párjának bejönnek az olyan nők, akik képesek az orgazmusra és ismerik a testüket.

2021. ápr. 13. 06:38
 34/35 Ozmi ***** válasza:
Hány éves vagy kamubatyu, 13?
2021. júl. 4. 17:07
 35/35 anonim ***** válasza:
61%

Na mi lett a történet vége?

Szakítottatok?

2021. júl. 5. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!