Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égtetek már be hármasban? Hogy segítsek ezen? Miért lehetett ez?
Figyelt kérdés
Szilveszteri buliban történt a dolog. Két holt részeg lány, akik legjobb barátok voltak, meg az én osztálytársaim elvonultak velem egy másik szobába. Viszont ahogy az egyik lány megfogta a farkam, én már el is élveztem a masik lány arcára. Ezen a két lány elkezdett nevetni, majd az egyikük a szájába vette, viszont közben nevetett, emiatt fogazott így nem is tudta újból keménnyé varázsolni. Amúgy ez volt nekem az első.2021. márc. 1. 00:12
1/5 anonim válasza:
Költözz el, menj masik iskolába. Nem voltam még hármasban, de tutira nem fordulhatna elő ilyesmi
2/5 anonim válasza:
Mi miért lehetett? Hogy eldurrantál 2 másodperc alatt és a feszültséget nevetéssel próbálták oldani? Az hogy a részeg emberek bizony szoktak nevetni?
Bro' ha nekem annyi idős koromban mint vagy 2 nővel lehetett volna, hát szerintem 5x durrantok egymás után a nélkül hogy külön fel kellett volna sz.pnijuk :D
3/5 anonim válasza:
Mi ketten dugtunk egy csajt a haverommal, és ott volt olyan, hogy én pár perc után elélveztem, a másik meg dugta tovább. De rendes volt a csaj, 15 perc után tudtam újra folytatni, segített, hogy felálljon. Amúgy ilyen esetekben érdemes bevenni valami bogyót, ami javít a teljesítményen.
4/5 anonim válasza:
Nekem az volt égő, amikor hármasban nekiálltam kinyalni a csajt, és 2-3 perc után úgy éreztem, hogy nem bírom, ki vagyok fáradva. És még ott volt a barátnőm is, akit szintén ki kellett nyalni. A dugással nem volt gond, csak volt pár megjegyzés, hogy "ez így olyan snassz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!