Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek volt már ilyen hármasb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen hármasban, vagy konkrétan előttem csalt meg?

Figyelt kérdés
A barátom be akart hozni egy második lányt, hogy feldobjuk a hangulatot az ágyban. Az elején mind a kettőnkkel foglalkozott, csókolgatott, vetkőztetett, ilyesmi. Aztán el kezdete ujjazni a másik lányt, a lány elég gyorsan elélvezett, akkor ők teljesen összemelegedtek, a csaj az arcára ült és a barátom pedig úgy ette a punciját mint egy hét éhezés után a 3 falat kenyeret (velem soha nem csinál ilyet, nem engedi hogy az arcára üljek), gondoltam beszállok és elkezdtem szopni, de odanyúlt és eltolta a fejem, majd a csajszi leszopta, aztán mindenhogyan csinálták, ülve, állva, fekve, oldalt, (a 90%-át még soha, vagy csak nagyon régen, csináltuk a pózoknak) közben nagyokat élveztek, én még próbálkoztam sokszor beszállni, de figyelmen kívül hagytak. Nagyon bánt hogy a barátomnak nem kielégítő a szex velem, és hogy én nem tudok orgazmust produkálni, ami rosszul esik neki. Azért mentem bele ebbe a 3asba is, hogy hátha így újra megkíván, jobb lesz, izgalmasabb lesz, de engem még jobban elkeserített a dolog. A végén már csak a fotelben ültem, és néztem a barátomat ahogy olyan nagyot élvez amilyet velem még soha. Fogalmam sincs mit tegyek. Szeretem, és én vele akarok lenni, de megcsalva érzem magam, és ő észre se vette végig hogy én milyen rosszul érzem magam. Eléggé összetörtem, és a maradék önértékelésem is eltűnt! Reggel beszéljek vele? Mit mondjak? Nem akarok hisztérikának tűnni. 25N

2021. márc. 1. 23:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én a helyedben menet közben olyat alárúgtam volna, hogy nem lett volna esélye folytatni, se akkor, se máskor 😠 F
2021. márc. 2. 12:38
 22/35 anonim ***** válasza:
96%
Hát ez nagyon bunkó dolog tőle. Voltam kapcsolatban is hármasban két pasival, meg egy masik lannyal plusz a barátommal de sosem volt ilyen. Az úgy a jó ha mindenki élvezi. 18L
2021. márc. 2. 12:43
 23/35 anonim ***** válasza:
67%

Gratulálok, h töröltetted a válaszom, miszerint kamu a kérdésed! Mert ilyen a világon nincs. Ennyire kell a f....? Van elég pasi a világon!

Miért kell egybe ennyire kapaszkodni?! Nem látod, h nem kellesz neki?!

Amúgy mit vártál ettől a lépésedtől?

2021. márc. 2. 17:08
 24/35 anonim ***** válasza:
76%

Ezért nem ajánlatos (amúgy sem, de főleg) komoly párkapcsolatban a hármas.

A pasi nem szeret téged, neki csak a szex kell. A legjobb indulattal mondom, hagyd ott és keress olyat, aki megbecsült és akinek úgy vagy jó, ahogy és szeret, nem csalna meg senkivel. Sok sikert! :)

2021. márc. 3. 09:19
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez a pasi egy lúzer,dobd ki gyorsan,találsz ennél sokkal jobbat.

Amúgy nem tudom,hogy tudtad megállni,hogy ne dobj hozzá valamit 😃

2021. márc. 3. 09:35
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg normális esetben a hármas szex úgy működik, hogy előtte megbeszélitek, mi fér bele és mi nem. Nem csak úgy durr bele bumm, aztán majd lesz valami.
2021. márc. 3. 12:28
 27/35 anonim ***** válasza:
27%

"Ez a pasi egy lúzer"

Hm... éppen most tolt egy édeshármast, és még a barátnőne érzi szarul magát, hogy nem volt elég jó neki. Nem hiszem, hogy elégedetlen lenne magával :/

2021. márc. 3. 21:04
 28/35 anonim ***** válasza:
17%
Inkabb egy isten a pasi. :D
2021. márc. 3. 21:09
 29/35 anonim ***** válasza:
47%
No azért ugyan fel nem magasztalnám, aki így megbánt valakit, de a lúzernek nevezni is úgy hangzik, mint amikor savanyú a szőlő.
2021. márc. 3. 21:14
 30/35 anonim ***** válasza:
63%

Attól,hogy édeshármast "tolt le" ami nem is nevezhető annak mert annyira kretén,hogy a szabályait se tudja, gerinctelen is szóval igen ez az ember a nagybetűs lúzer 😃

Nekem aztán nem savanyú a szőlő,ilyen embert rögtön dobnék ha nincs mellette orgazmusom,alap dolog.

2021. márc. 3. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!