Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen hármasban, vagy konkrétan előttem csalt meg?
Gratulálok, h töröltetted a válaszom, miszerint kamu a kérdésed! Mert ilyen a világon nincs. Ennyire kell a f....? Van elég pasi a világon!
Miért kell egybe ennyire kapaszkodni?! Nem látod, h nem kellesz neki?!
Amúgy mit vártál ettől a lépésedtől?
Ezért nem ajánlatos (amúgy sem, de főleg) komoly párkapcsolatban a hármas.
A pasi nem szeret téged, neki csak a szex kell. A legjobb indulattal mondom, hagyd ott és keress olyat, aki megbecsült és akinek úgy vagy jó, ahogy és szeret, nem csalna meg senkivel. Sok sikert! :)
Ez a pasi egy lúzer,dobd ki gyorsan,találsz ennél sokkal jobbat.
Amúgy nem tudom,hogy tudtad megállni,hogy ne dobj hozzá valamit 😃
"Ez a pasi egy lúzer"
Hm... éppen most tolt egy édeshármast, és még a barátnőne érzi szarul magát, hogy nem volt elég jó neki. Nem hiszem, hogy elégedetlen lenne magával :/
Attól,hogy édeshármast "tolt le" ami nem is nevezhető annak mert annyira kretén,hogy a szabályait se tudja, gerinctelen is szóval igen ez az ember a nagybetűs lúzer 😃
Nekem aztán nem savanyú a szőlő,ilyen embert rögtön dobnék ha nincs mellette orgazmusom,alap dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!