Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen hármasban, vagy konkrétan előttem csalt meg?
Most erre mit mondjon az ember? Ha neked ez kell, hát csináld ezt. Bármikor találhatnál normális pasit, de te erre vágysz, hogy így kezeljenek.
Egészségedre.
A többes szex nem is az lenne a lényege hogy mindegyik fél élvezi a dolgot ebből indul a dolog. A pasid egy elég önző alak hogy őszinte legyek. Nekem se volt eddig orgazmusom de ettől még az én barátom próbálkozik.
Ohh amúgy ezekben a dolgokban le kell fektetni szabályokat pl mi az ami még belefér és mi az ami nem. Nem lehet csak úgy bele eggyzni, hogy legyen ilyen is ha nincsenek meg a szabályok.
Most 2 opciód van leültök és megtudjátok beszélni vagy ennek itt a vége nagy valószínűséggel.
Nem hiszem hogy tudnál benne bízni a továbbiakban vagy szeretnél újra ilyesmit átélni.
A pasid önző, szerintem is ott kéne hagyni. Keress olyat aki törődik veled és akivel lehet beszélni a szexről, nem csak csináljátok aztán olyan amilyen a végeredmény.
Egyszerűen nem illetek össze, és még a pasi is láthatóan leszar téged.
Egyrészt megérdemled, ekkora marhaságot mint ez a hármas semmire sem jó de arra amit te szerettél volna arra meg pláne.
Amúgy meg miért a hetero kategoriába írtad.
na ezért szoktam én azt írni, hogy a hármas ritkán tesz jót egy kapcsolatnak. le is szoktak pontozni.
41N
A pasid nem a szex feldobása miatt hozta a csajt, hanem hogy totál megalázzon, és tudassa, hogy neki már van másik...
Azonnal szakíts vele, és főleg ne magadat okold a történtekért!
Férfiként mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!