Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek volt már ilyen hármasb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen hármasban, vagy konkrétan előttem csalt meg?

Figyelt kérdés
A barátom be akart hozni egy második lányt, hogy feldobjuk a hangulatot az ágyban. Az elején mind a kettőnkkel foglalkozott, csókolgatott, vetkőztetett, ilyesmi. Aztán el kezdete ujjazni a másik lányt, a lány elég gyorsan elélvezett, akkor ők teljesen összemelegedtek, a csaj az arcára ült és a barátom pedig úgy ette a punciját mint egy hét éhezés után a 3 falat kenyeret (velem soha nem csinál ilyet, nem engedi hogy az arcára üljek), gondoltam beszállok és elkezdtem szopni, de odanyúlt és eltolta a fejem, majd a csajszi leszopta, aztán mindenhogyan csinálták, ülve, állva, fekve, oldalt, (a 90%-át még soha, vagy csak nagyon régen, csináltuk a pózoknak) közben nagyokat élveztek, én még próbálkoztam sokszor beszállni, de figyelmen kívül hagytak. Nagyon bánt hogy a barátomnak nem kielégítő a szex velem, és hogy én nem tudok orgazmust produkálni, ami rosszul esik neki. Azért mentem bele ebbe a 3asba is, hogy hátha így újra megkíván, jobb lesz, izgalmasabb lesz, de engem még jobban elkeserített a dolog. A végén már csak a fotelben ültem, és néztem a barátomat ahogy olyan nagyot élvez amilyet velem még soha. Fogalmam sincs mit tegyek. Szeretem, és én vele akarok lenni, de megcsalva érzem magam, és ő észre se vette végig hogy én milyen rosszul érzem magam. Eléggé összetörtem, és a maradék önértékelésem is eltűnt! Reggel beszéljek vele? Mit mondjak? Nem akarok hisztérikának tűnni. 25N

2021. márc. 1. 23:25
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
83%

Most erre mit mondjon az ember? Ha neked ez kell, hát csináld ezt. Bármikor találhatnál normális pasit, de te erre vágysz, hogy így kezeljenek.

Egészségedre.

2021. márc. 2. 01:11
 12/35 Csicuki ***** válasza:
86%

A többes szex nem is az lenne a lényege hogy mindegyik fél élvezi a dolgot ebből indul a dolog. A pasid egy elég önző alak hogy őszinte legyek. Nekem se volt eddig orgazmusom de ettől még az én barátom próbálkozik.

Ohh amúgy ezekben a dolgokban le kell fektetni szabályokat pl mi az ami még belefér és mi az ami nem. Nem lehet csak úgy bele eggyzni, hogy legyen ilyen is ha nincsenek meg a szabályok.

Most 2 opciód van leültök és megtudjátok beszélni vagy ennek itt a vége nagy valószínűséggel.

Nem hiszem hogy tudnál benne bízni a továbbiakban vagy szeretnél újra ilyesmit átélni.

2021. márc. 2. 06:42
 13/35 anonim ***** válasza:
97%

A pasid önző, szerintem is ott kéne hagyni. Keress olyat aki törődik veled és akivel lehet beszélni a szexről, nem csak csináljátok aztán olyan amilyen a végeredmény.

Egyszerűen nem illetek össze, és még a pasi is láthatóan leszar téged.

2021. márc. 2. 08:33
 14/35 anonim ***** válasza:
97%
Ha van legális megcsalás akkor ez az volt a szemed előtt :DDDDDD
2021. márc. 2. 09:15
 15/35 anonim ***** válasza:
15%

Egyrészt megérdemled, ekkora marhaságot mint ez a hármas semmire sem jó de arra amit te szerettél volna arra meg pláne.

Amúgy meg miért a hetero kategoriába írtad.

2021. márc. 2. 09:31
 16/35 anonim ***** válasza:
87%

na ezért szoktam én azt írni, hogy a hármas ritkán tesz jót egy kapcsolatnak. le is szoktak pontozni.

41N

2021. márc. 2. 09:39
 17/35 anonim ***** válasza:
95%
Nem az a gond, hogy mindenáron neki akarsz megfelelni?
2021. márc. 2. 09:52
 18/35 anonim ***** válasza:
97%
Hát. Elég beteg hozzáállásom van dolgokhoz ilyen téren de erre én is csak azt tudom mondani hogy ha a pasid szó szerint kilökött a 3-as szexből, és ez téged nem indított be, akkor pakold a cuccod, és szó nélkül tűnj el ebből a sztoriból, MOST!!!
2021. márc. 2. 10:02
 19/35 anonim ***** válasza:
98%

A pasid nem a szex feldobása miatt hozta a csajt, hanem hogy totál megalázzon, és tudassa, hogy neki már van másik...

Azonnal szakíts vele, és főleg ne magadat okold a történtekért!

Férfiként mondom

2021. márc. 2. 10:28
 20/35 anonim ***** válasza:
91%
Mi ez a rengeteg kamuzas? 8 milliardan elunk ezen a bolygon, szerintetek meg sosem tortent ilyen?
2021. márc. 2. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!