Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye ?
Figyelt kérdés
Egy csaj nálam alszik és már 3 éve nem volt senkivel, de hangoztatja ,hogy nem valószínű h lesz szex. Most ez mennyire valos, csak most ezt mondja aztán nem így lesz? Főleg 3 év után, a szexről is gyakran beszélünk.
Tapasztalatok ?
2021. febr. 28. 11:37
1/12 A kérdező kommentje:
Amúgy 25 évesek vagyunk.
2021. febr. 28. 11:37
2/12 anonim válasza:
Hát én is volt hogy mondtam tuti nem lesz.. Aztán nem bírtam ki.
3/12 anonim válasza:
Ez a nő politraumatizált. Ha lesz is szex, én sok jóra nem számítanék.
4/12 anonim válasza:
Sanszos... előre nem akarja beígérni mert akarja kicsit pedálozz érte. Persze az is lehet tényleg nem akar semmit, vagy csak bizonyos határig. Nem vagyunk gondolatolvasók, nem látunk a fejébe. Takaríts ki, csinálj valami kaját, pia, gumi az éjjeliszekrényben és NORMÁLISAN próbálkozz. Ha azt mondja nem, akkor fogadd el.
5/12 A kérdező kommentje:
Jogos észrevételek.Köszi!
2021. febr. 28. 11:46
6/12 anonim válasza:
Persze, hogy azt mondja. Nyilván nem ígér be ilyet előre, normális ember nem játszik teljesen nyílt lapokkal.
Próbálkozni finoman azért lehet.
7/12 anonim válasza:
10 %.
De nekem meg 90%, hogy békén hagynám. Nem ér annyit.
8/12 anonim válasza:
Mivan? 3 éve alszol a csajjal eddig sem volt semmi és most hirtelen mondja hogy akkor ezek után sem lesz? Hol itt a probléma? 3 évig nem terpesztett nyilván ezután sem fog.
9/12 A kérdező kommentje:
8. As nem. eddig nem, mi először alszunk egyutt
2021. febr. 28. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!