Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Woman love opportunistically?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Woman love opportunistically?

Figyelt kérdés

"Woman love opportunistically" tehát egy férfit nem fog szeretni úgy egy nő, ahogy egy férfi szeret egy nőt.

Azért fogja szeretni, amit tesz érte, és amiben hozzá tud adni. Jó szex, jó élmények, pénz is esetleg, stb stb. vagy ugye több egyyszerre. Mert olyanra van szüksége, amit más srác nem tudott megadni. És ha valaki jobbat ajánl, akkor nem a hűség lesz a védjegyük. 18/F

2021. febr. 27. 22:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon rajta vagytok az ügyön. Mesélj már, ha valaki leírja, amit gondol, azt miért kell lehúzni? Nem tetszik a válasz vagy hülyének tartod a válaszolót? Ennyire barom nem lehet valaki.
2021. febr. 28. 12:34
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

11:56 vagyok. Tisztázzunk valamit.

Ha én ilyeneket osztok meg hogy "a férfit csak azzal a feltétellel szeretik hogy tud nyújtani valamit" azt nem haragból teszem (a kérdező se tegye azt). Sőt, ha egy férfi nincs tisztában az ilyesmikkel az többet fog csalódni mint kéne mert irreális elvárásokat fog támasztani a nőkkel szemben és így alakulhat ki az illetőben egyfajta nőgyűlölet ami senkinek nem jó.

Sok férfi félre lett vezetve a társadalom által a nőkkel kapcsolatban, a párkapcsolatokkal kapcsolatban, a férfi-nő szerepekkel kapcsolatban. Olyan pozitív tulajdonságokat (külső és belső) vetít a mai világ a nőkre amivel csak kis részük rendelkezik és ebből jönnek a fent említett irreális elvárások, ami pedig az amúgy is sérülékeny énképű fiatal srácok kudarcait eredményezik, akikből pedig aztán incelek lesznek.

2021. febr. 28. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Pontosan. Nevezzük nevén a dolgot. Egyetlen nő sem fog "csak úgy" szeretni. Mindig oka kell legyen erre.

2021. febr. 28. 13:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy be fognak támadni a diplomaták. Az nagyon megy, hogy egyből sértegetjük a másikat, és személyeskedünk, hogy "biztos azért mert nem voltál még nővel" :D több lánnyal voltam (és nővel is hoppá) mint ahány osztálytársam van :P mégis ilyen véleményen vagyok? Lehet, hogy úgy szedtem azokat a lányokat össze, mert jól nézek ki? Bakker ez hogy lehet? Nem áll össze... Lehet egy átlagnál jobban kinéző srác írta ezt ki, és mégis ki van a fsza, pedig már volt több tucat lánnyal? Ez nem lehetséges... Talán van, aki gondolkodik is, és utána néz, hogy hogyan működnek a dolgok? Hihetetlen.
2021. febr. 28. 13:32
 15/16 A kérdező kommentje:
De ezért tartunk ott ahol. Sok simp gyökér isteníti a nőket, és már az én korosztályomat is. Olyan beképzeltek 17-18 évesen, hogy azt egy nárcisztikus ember is megirigyelné. Amiatt mert túl sok figyelmet kapnak.
2021. febr. 28. 13:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Na, hova tűnt mindenki? Ennyi volt professzor urak ott az első odlalon?
2021. márc. 8. 10:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!