Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szeretitek ha szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek ha szex közbe félre van húzva a bugyitok?

Figyelt kérdés
Milyen bugyi szokott rajtatok maradni?
2021. febr. 27. 10:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Bevág, dörzsöli, pózváltásnál újra igazgatni, stb.... Elhiszem, hogy van egy vad romantikája a félig felöltözve szexelésnek, de akkor inkábbelltartó, szoknya vagy ing maradjon fent, mert azt kevésbé zavaró arrébbsimítani. A bugyi meg mégiscsak frontvonalban van.
2021. febr. 27. 14:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha párommal egymásnak esünk, akkor sokszor nem kerül le minden ruha. Elég gyakori, hogy ilyenkor a tangát csak arrébb húzza (ilyenkor általában csak szoknya van rajtam) és úgy rakja be nekem. Szóval nálunk ilyenkor gyakori
2022. jan. 24. 09:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát maximum olyan helyen ahol nem lehet le vetközni
2022. febr. 14. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:
70%
Nagyanyám bugyiját hordom
2022. febr. 14. 14:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Feleségemnek van olyan bugyija, ami pont ott "szabad". Egyszer szoknya, és az a bugyi volt rajta, nekem a nadrágot, gatyát, csak félig szabadott letolni, úgy szeretkeztünk, és egy óriásit élvezett, de soha nem mondta el, mire gondolt közben. Őt beindítja ez a félig felöltözött állapot. Én meg nem bánom.
2022. febr. 14. 15:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Ahha!!
2022. febr. 15. 07:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig rajtam van aztan leveszi rolam es a szamba tömi hogy ne tudjak sikoltozni
2022. febr. 15. 10:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!