Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek ha szex közbe félre van húzva a bugyitok?
Figyelt kérdés
Milyen bugyi szokott rajtatok maradni?2021. febr. 27. 10:04
2/17 anonim válasza:
A bugyika inkább legyen darabokban mint rajtam. 😚
4/17 anonim válasza:
Szeretem. Tanga, de legalább vékony pántos, pici bugyi. Egyébként már inkább zavaróan kényelmetlen.
5/17 anonim válasza:
Inkabb vegye le, mert ha felrehuzza egy ido utan kenyelmetlen erzes hatul.
7/17 anonim válasza:
Egyszerűbb levenni, mint hogy oldalt bevágjon. Kivéve ugyebár ha olyan a szituáció (pl. szabadtéren).
8/17 anonim válasza:
Sosem értettem miért izgató ez sokak számára. Szexnél le kell dobni minden textilt a francba. F
9/17 anonim válasza:
Igen szeretem, de valóban kényelmetlen egy idő után ahogy bevág, olyankor már jobb nélküle.
10/17 anonim válasza:
Jobb ha le van véve.
Ha bugyiban szeretnénk csinálni, akkor randibugyit veszek fel. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!