Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti kiszeretitek tenni a melleiteket? Ha igen, akkor hol? Munkahelyen, buliban vagy a strandon villantotok? Van benne szándékosság, vagy pusztán ezek a ruhák tetszenek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 23:48
2/13 anonim válasza:
Strandon szerintem nem kerdes. Buliban szoktam meg amikor felelunk suliban. 20L
3/13 anonim válasza:
Vannak. Nem teszem ki, de vannak.
4/13 anonim válasza:
Strandon elég nehéz nem "villantanod" 😅 Teljesen változó, hangulat kérdése, de inkább a ruha ami tetszik. Munkahelyen soha, ne nézzenek agyatlan "csöcsinek" mert akkor úgy is fognak kezelni.
5/13 anonim válasza:
Csak az olyanoknak akik tisztàban vannak az igekötők használatàval.
6/13 anonim válasza:
Csak akkor teszem ki, ha szeretném hogy megnézzék. De amúgy inkább nem.
7/13 anonim válasza:
Igen, ki szeretem pakolni a melleimet szándékosan, ha már ilyen nagy melleim vannak, miért ne mutogatnám őket?! ☺️
8/13 anonim válasza:
Buliban igen, munkába utcára nem , bár nem is takargatom magam
9/13 anonim válasza:
Ahogy 6 is írja csak akkor ha akarom hogy nézzék. És elborzasztanak a kis krvák akik kipakolják aztán visítanak hogy nézik őket... Ne rakd ki oszt nem fognak nézni. Ennyi.
10/13 anonim válasza:
Vannak olyan hangulatok, szituációk, amikor bizony "kipakol" az ember lánya.
Buliban, strandon gond nélkül.
A munkahelyemen nem, mert nem engedi a beosztásom etikai kódexe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!