Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amíg szűz voltam az volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg szűz voltam az volt a gáz, mikor eggyel voltam, akkor az, hogy csak eggyel, most 2-vel, honnan tudjam, hol a határ, ami már "elég"?

Figyelt kérdés
Nem kellene függnöm mások véleményétől, de elég komoly társadalmi nyomás ez.
2021. febr. 22. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én attól tartok, akármit csinálsz, gáz leszel.
2021. febr. 22. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Totál semmi értelme a kérdésednek.

Társadalmi nyomás, meg mi a rák? 🤔🤷‍♂️

F

2021. febr. 22. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Korod, nemed, szűkebb és tágabb környezeted, lakhelyed, társadalmi státuszod, családi állapotod, vallásod, zenei ízlésed, nemzetiséged stb., stb. alapján majd eldöntjük.
2021. febr. 22. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi. Az emberek többségét teljes mértékben hidegen hagyja, hogy hány pasi alá feküdtél le.
2021. febr. 22. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha társadalmilag elfogadott lesz viccből fejbe lőni magad is megteszed? Nem. Ennyi az egész. Ha mindig az érdekel mit mondanak mások nem fogsz tudni élni, akkor csak létezni fogsz. Nekem rengeteg utálóm van, de csak mert én nem úgy élem az életem ahogy nekik is tetszene. Szerinted érdekel? Szard le ki mit mond. Nem ők élik az életed hanem te.
2021. febr. 22. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek elvárások ezzel kapcsolatban. Nem a számok fontosak, hanem a minőség.
2021. febr. 22. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Te hogy érzed? Mennyi lenne az a szám, ami kielégülést/ megelégedést hozna számodra? És azok a lányok/fiúk, akiknek az érzéseivel játszol? Foghatod a fiatalságra, persze, de nem kell mindig gyökérnek lenni.
2021. febr. 22. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!