Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kifejezetten kövér nőknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kifejezetten kövér nőknek milyen problémái lehetnek a szexuális életben?

Figyelt kérdés

Ugyanúgy vágynak rá,mint a normál alkatúak? Milyen nehézségekkel jár a nagy túlsúly? Vannak emiatt gátlásaik?

Őszintén kíváncsi vagyok,mert az ilyen nők az ideáljaim.

2021. febr. 21. 11:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ahogy már mondták mások is, a lelki síkon ez nem más, én is kövér lány vagyok és mégis ugyanúgy szoktam fantáziálgatni, ugyanúgy felizgulok, ugyanúgy vannak bizonyos igényeim, mint bárki másnak. Az viszont tény, hogy én sem vagyok teljes mértékben megelégedve a testemmel, és biztosan félnék, hogy a párom nem talál elég vonzónak
2021. febr. 21. 14:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Meg kell találnod azt a férfit,aki vonzónak talál.Kitartónak kell lenni,s megjön.
2021. febr. 21. 14:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Megjön, valami kétségbeesett munkakerülő
2021. febr. 21. 18:41
 14/17 A kérdező kommentje:

Óriási tévhit,hogy a kövér nők csak "abnormális" férfiaknak kellenek.

Sok kövér nőnek van diplomás,teljesen normális,kvalifikált társa.

2021. febr. 22. 09:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért a kövérség nem egy olyan állapot, amin nem lehet változtatni. Emellett elég széles skálán mozog az az alkat, amit kövérnek neveznek...
2021. febr. 22. 14:17
 16/17 anonim ***** válasza:
14 es igen, de az ben köveren vette feleségül
2021. febr. 22. 15:28
 17/17 anonim ***** válasza:
*nem
2021. febr. 22. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!