Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejezetten szőrösödés miatt kaptam Dienille fogamzásgátlót. Jó lesz rá? Aki hasonló problémával küzd, mit kapott rá?
Gyantáztatok kozmetikussal, de az a problémám, hogy túl hamar visszanő. Meg vannak olyan helyek, ahol nem kellene lennie szőrnek egy nőn és nekem van.
Azóta már nem szedsz akkor semmit?
Köszönöm a választ!
Sajnálom, hogy így jártál. Pedig ez kifejezetten pattanásos bőrre is van elvileg. Én még nem kezdtem el szedni, de ez az utolsó reményem a szőrök ellen. De nem szeretnám sokáig szedni. Max. fél-1 évig.
Te meddig szedted?
persze amig szedtem nem volt semmi bajom. tiszta volt a borom,(mondjuk az elotte is tiszta volt) a szor is kevesebb lett, sot meg a mellem is nott. viszont migrenem volt minden honapban 2x (a megvonasos ido alatt) szoval nem is szedtem amiatt sokaig (kb fel evig se). es miutan abbahagytam raadasnak jottek a pattanasok, pedig sose voltam pattanasos fajta
szerintem nalad is az van hogy a ferfihormonok vannak tulsulyban, es a gyogyszer esetleg hozzaszoktatja a szervezetet hogy kivulrol jon a noi hormon es emiatt meg kevesebbet fog termelni. aztan ha megszunik az utanpotlas meg rosszabb lesz mint elotte.
Nekem hormonprobléma miatt van. Pont ettől félek én is, hogy utána még rosszabb lesz, de olvastam valami olyasmiről, hogy fokozatosan kell abbahagyni Bár nem tudom ez mit jelent. Mindenesetre teszek egy próbát. Engem mondjuk a szőr sokkal jobban zavar, mint mondjuk a pattanás.
Szőr terén volt valami változás az abbahagyás után?
Bőrgyógyásztól nem kértél segítséget?
jo csak a szort ki tudod huzni, a pattanas meg ha ottvan akkor az ottvan. plane ha sok van, az nagyon esztetikus :D
abbahagyas utan a szor nem lett tobb szerintem, ugyanannyi most is mint elotte volt. en magamnak szoktam amugy gyantazni, epilalni, csipeszelni es ha nem csabulok el es nem borotvalom le akkor egesz jol megritkul egy ido utan.
voltam borgyogyasznal, adott antibiotikumokat, meg kremet, szinte semmit nem segitett, hormont kellene szednem. de en mar nem merek, kitudja lehet utana meg annal is rosszabb lenne, meg a migreneket se birom jol.
A szőr elleni harc utolsó reménye a lézer.
2-4 lézeres kezeléssel teljesen el lehet tüntetni a szőrt bárhonnan!! (Többet nem nő vissza)
Nem akarok veszekedni, de a szőrrel sem jobb a helyzet. Főleg mikor legyantáztatom és pár nap múlva már szúr. Elég kellemetlen.
Remélem mindketten megtaláljuk a megoldást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!