Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejezetten szőrösödés miatt kaptam Dienille fogamzásgátlót. Jó lesz rá? Aki hasonló problémával küzd, mit kapott rá?
Hát nem valami gusztusos. Magas tesztoszteron szint a nőknél meddőséget is okozhat. Ha fiatal vagy, van esélyed arra, hogy beáll a megfelelő szintre a hormonod, sőt!
Ugye az idővel előrehaladva a tesztoszteron szint mindkét nemnél csökken. Szóval nyugi. (Elég sok az olyan pasi, akinek alapból sem túl magas, éppen normális a tesztoszteron szintje, majd ugye idővel csökken és csak csodálkoznak a barátnői, hogy harmincévesen nem kívánja a szexet. Hát persze hogy nem.)
Azt mindig kihagyjátok a számításból, hogy a férfiak egy részének bejön, ha a csaj szőrös "ott" Nem kicsit, nagyon.
Szóval ez a szőrtelenítés inkább a nő saját komfortérzetének szól, nem az ellenkező nemnek.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a kevésbé szőrös csajok is lehetnének tekintettel a férfiakra, nem kellene teljesen leszedni mindent. Nem, a fazonra vágott nem elég.
Ahogy már írták:
Addig jó lesz, míg szeded. Utána meg vagy visszatér a probléma, vagy még rosszabb lesz, min előtte.
Annak igen kicsi az esélye, hogy véglegesen segít a dolgon.
20 éves vagyok egyébként.
Igen, tudom hogy csak addig fog segíteni, amíg szedem, de az is jobb lesz (remélem), mint most.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!