Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar srácoknak mekkora a péniszük átlagosan?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 14:31
2/19 anonim válasza:
Szerintem 15cm körül!:) Nekem eddigi szex partnereim mind e körül voltak. És számomra tökéletes, nem kell nagyobb, kisebb sem!
3/19 anonim válasza:
Ez attól függ...
Itt gyk-n mindenki néger f.aszu,😀az életben az átlag 15-18cm.
F
4/19 anonim válasza:
A 18 nagyon messze van az átlagtól. Gyors rákereséssel néhány kevésbé tudományos cikket átolvasva 13-15 körül van az átlag. A 18 már nagynak számít
5/19 anonim válasza:
15-16 mondanám ami átlag, kevés picivel találkoztam inkább mindig a vonalzó másik vége felé hajlik a dolog
8/19 anonim válasza:
13-14 körül. Ha bemondják, felugrik 16-17. 🤣
9/19 anonim válasza:
Hihetetlen,hogy még mindig vanank akik elhiszikmhogy 13 az áltagos. Inkább 16
10/19 anonim válasza:
13-16 cm az átlag.
16-18 már átlag feletti, 18 cm-től nagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!