Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar srácoknak mekkora a péniszük átlagosan?
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 14:31
11/19 anonim válasza:
Hát én tapasztalatból “beszélek” de a legkisebb amivel találkoztam az is 16-17 cm körül volt. Ezen a srácon kívül az összes többinek 18+
12/19 anonim válasza:
Olyan nem létezik, mert az átlag 13-16 cm.
Nem hinném, hogy lemérted nekik. :D
Ez abban az esetben lehetséges, ha nagyon kevés férfival voltál. Vagy csak ránézésre megállapítottad.
13/19 anonim válasza:
Jézusom mit megmertek engedni magatoknak névnélkül,inkább ez a kreténség.
Nem tudom de azért szemmérték így-úgy...de meg tudom ám különböztetni mi 10 cm és mi 15 vagy 20 :)
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat remélem mindenki elégedett azzal ami van neki és kielégítik teljesen a párjukat 😄
2021. febr. 21. 12:35
15/19 anonim válasza:
Ha azt mondanám a 14,5 cm-es farkamra, hogy 17, akkor te elhinnéd. Szóval nem szemmel kell mérni. :D
16/19 anonim válasza:
Műszaki mérnök vagyok ne idegesíts már. Hidd el tudom mi a 14 cm és a 17 :)
18/19 anonim válasza:
De egy átlag nő simán elhinné, nem mindenki műszaki mérnök. 😀
19/19 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy műszaki mérnök. kamu vagy, jelentettelek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!