Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha látszólag ok nélkül hisztiz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha látszólag ok nélkül hisztizik a csajom, akkor farok kell neki?

Figyelt kérdés
Farokkal gyógyítsam a "bánatát"? 🤔

2021. febr. 20. 11:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
Ja kb akkor szoktak hisztizni, amikor már megunták a pöcsödet, de arra gyávák, hogy a szemedbemondják, hogy vége. Azaz vagy rájössz magadtól vagy majd te tudod meg legutoljára, hogy más maci is jár ugyanabba a málnásba... :-)
2021. febr. 20. 12:11
 12/18 anonim ***** válasza:
97%
A vágy az ágyon kívül kezdődik, eléggé leegyszerűsítve kezeled a nőket. Valami bántja, te meg azért is rá akarod erőltetni magad. Nem lesz túl hosszú életű ez a kapcsolat.
2021. febr. 20. 12:42
 13/18 anonim ***** válasza:
96%

Ok nélkül nem szoktam hisztizni, de ha mégis akkor csoki kéne meg bor, meg masszás meg törődés.

De szerintem nem ok nélküli az, csak nem veszed észre az okot.

2021. febr. 20. 13:01
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

Jesszusom... Komolyan felnőtt férfiak azt hiszik, a hiszti egy farok miatt van?

A mi hormonjaink nem úgy működnek, mint a tieitek. Főleg, ha a csaj fogamzásgàtlót szed.

Ha ok nélkül hisztizik (kérdezd meg miért először is), akkor az valszeg hormonok miatt lesz.

Nem ismeritek a meme-eket, hogy 5 percenként változik a hangulatunk? Hormonok, éhesek vagyunk, szeretethiány, csokira van szükség a legtöbbször.

20L

2021. febr. 20. 14:26
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

Én például viccen kívül van, amikor a szexuális feszültség miatt vagyok hisztisebb. Ja, pedig szedek fogamzásgátlót is, szerencsére az én vágyamat nem tudta teljesen lenyomni.

De lehet még ezeregy oka is a hisztinek: megbántottad valamivel (bármi bunkó mondat, elfelejtetted a szülinapját stb.), féltékennyé tetted valamivel (például nagyon látványosan bámultál meg egy nőt), egy kis énidőre vágyik, nem sokára menstruálni fog... stb, stb.

Érdemes megtanulni nyíltan kommunikálni a pároddal, és akkor nem kell találgatni. Ha úgy látod, hogy ok nélkül hisztizik, és azt válaszolgatja, hogy semmi baja nincs, akkor próbálj hatni rá azzal, hogy nem tudsz tenni semmit, ha nem mondja el, szeretnél segíteni neki, hogy jobb kedve legyen, a kommunikáció fontos lenne stb.

L

2021. febr. 20. 16:48
 16/18 A kérdező kommentje:
15: Köszi, ez legalább őszinte volt!
2021. febr. 20. 16:58
 17/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha farok hiánya van...az a Te hibád....nem szexeltek eleget? Miért?
2021. febr. 21. 11:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Vegyük végre tudomásul, hogy férfi és nő két külön világ. Egy pasinak enyhe túlzással, ha tele a poci és üres a zacsi, minden rendben van. A nők ennél sokkal összetettebbek, bonyolultabbak, férfiésszel szinte érthetetlenek. Ha a nők a problémájukról mesélnek, nem feltétlenül megoldást várnak tőlünk, csak hallgatóságot. A férfi, ha problémája van, hallgat. Magában keresi a megoldást. Ezért tűnik neki hisztinek a nő viselkedése.
2021. febr. 23. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!