Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha látszólag ok nélkül hisztizik a csajom, akkor farok kell neki?
Ok nélkül nem szoktam hisztizni, de ha mégis akkor csoki kéne meg bor, meg masszás meg törődés.
De szerintem nem ok nélküli az, csak nem veszed észre az okot.
Jesszusom... Komolyan felnőtt férfiak azt hiszik, a hiszti egy farok miatt van?
A mi hormonjaink nem úgy működnek, mint a tieitek. Főleg, ha a csaj fogamzásgàtlót szed.
Ha ok nélkül hisztizik (kérdezd meg miért először is), akkor az valszeg hormonok miatt lesz.
Nem ismeritek a meme-eket, hogy 5 percenként változik a hangulatunk? Hormonok, éhesek vagyunk, szeretethiány, csokira van szükség a legtöbbször.
20L
Én például viccen kívül van, amikor a szexuális feszültség miatt vagyok hisztisebb. Ja, pedig szedek fogamzásgátlót is, szerencsére az én vágyamat nem tudta teljesen lenyomni.
De lehet még ezeregy oka is a hisztinek: megbántottad valamivel (bármi bunkó mondat, elfelejtetted a szülinapját stb.), féltékennyé tetted valamivel (például nagyon látványosan bámultál meg egy nőt), egy kis énidőre vágyik, nem sokára menstruálni fog... stb, stb.
Érdemes megtanulni nyíltan kommunikálni a pároddal, és akkor nem kell találgatni. Ha úgy látod, hogy ok nélkül hisztizik, és azt válaszolgatja, hogy semmi baja nincs, akkor próbálj hatni rá azzal, hogy nem tudsz tenni semmit, ha nem mondja el, szeretnél segíteni neki, hogy jobb kedve legyen, a kommunikáció fontos lenne stb.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!