Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem tűnik úgy hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnik úgy hogy a mai csajok elég nagy része látszólag minden realitást mellöző ok nélkül ugy hülyitik cserélgetik a férfiakat mint más az alsónadrágját?

Figyelt kérdés

Egyszóval mindig akad egy valamilyen szempontból jobb érdekesebb előnyösebb party?

Jó sok vasat tartani a tűzbe?.......

Jó hazudni és kihasználni olyanokat akik tényleg elhivatottak lennének egy közös jövőért?

jó játszani más életével idejével és eldobni és elárulni más szerelmét szeretetét?

Tiszta a lelkiismeret..?

Esetleg fájna ha az élet visszaadná..?

Kort is írhattok

2017. nov. 7. 20:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A csajok ilyenek. A nők általában 25-30 felett kezdődnek csak. Tisztelet a kivételnek.
2017. nov. 7. 20:16
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

De jó, még egy pasi, aki pofára esett és itt éli ki magát.

Ilyen stílussal nem csoda, hogy az exed talált nálad jobbat.

2017. nov. 7. 20:27
 3/12 A kérdező kommentje:

Milyen stílussal?

Semmit nem tudsz rólam és a személyeskedés offolás nem tartozik a kérdéshez.

De ha már itt tartunk igen minden lánnyal nővel így járok.

Jobb ha veszek egy guminőt az nem hazudik.

És ha kölcsönös szeretetre megértésre vágyok jobb ha kutyában vagy macskában gondolkozok..

2017. nov. 7. 20:35
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

A kérdésedreválaszolva:soha nem tartottam több vasat a tűzben, soha nem használtam ki senkit, nem hazudtam a páromnak, nem játszottam vele. És mégis megcsalt 6 év után, az eljegyzésünk után 2 héttel. Mégsem szidom itt az összes pasit, nem szabad általánosítani.

28/N

2017. nov. 7. 20:41
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Vannak ilyen nők is, igen, ahogy vannak ugyanilyen férfiak is. Sőt, ez inkább rájuk jellemző.
2017. nov. 7. 20:58
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Erdekes en pont a pasikkal vagyok ugyan igy ...
2017. nov. 7. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:
19%

Jol irod

Inkább kutya vagy macska

Tőlük sokkal több őszinte szeretetet kapsz mint bármelyik nőtöl

2017. nov. 7. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Nézd, aki csak a kvák közt képes válogatni, ráadásul nem ismerkedik, csak fejest ugrik szexbe-kapcsolatba... hát az bizony így jár.

Nem kell minden szutykot összeszedni, csak mert luk van rajta és te vagy a férfi: először ismerkedni, utána ismerkedni, aztán ismerkedni... és ha már teljesen ismered - nna, AKKOR elkezdeni párocskaként tekinteni rá.

Ha meg lelép, akkor annyit is ért.

2017. nov. 7. 22:39
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Ne kizárólag nőkről beszéljünk....

A férfiak talán jobbak?

Alapvetően gáz van a fejekben.

Mindenki (tisztelet a kivételnek) úgy jár-kel a nagyvilágban, mintha legalábbis körülötte keringenének a bolygók.

A legtöbb ember a saját jólétével, boldogságával, önmagával van elfoglalva.

Ha ezenközben át kell taposni valakin, esetleg bele kell rúgni valakibe, vagy megölni valakit, nem számít nekik. Bezzeg ha ővele történik hasonló atrocitás, akkor álljon meg a Föld forgása, és jöjjön azonnal a kerületi ügyész, mert megsértették az emberi jogait.

Kúúúva nagy gáz van a fejekben.

2017. nov. 7. 23:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, sohase tettem ilyet. Volt egy házasságom, elváltunk. Azóta csak ilyen faszikat fogok ki, mint az általad vázolt nők. Ismerkedünk, szeretlek izé-bizé, de bocsi, Julcsinak van 70millája a bankban, neked nincs, csá!
2017. nov. 8. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!