Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy hogy a mai csajok elég nagy része látszólag minden realitást mellöző ok nélkül ugy hülyitik cserélgetik a férfiakat mint más az alsónadrágját?
Figyelt kérdés
Egyszóval mindig akad egy valamilyen szempontból jobb érdekesebb előnyösebb party?
Jó sok vasat tartani a tűzbe?.......
Jó hazudni és kihasználni olyanokat akik tényleg elhivatottak lennének egy közös jövőért?
jó játszani más életével idejével és eldobni és elárulni más szerelmét szeretetét?
Tiszta a lelkiismeret..?
Esetleg fájna ha az élet visszaadná..?
Jó
Kort is írhattok
2017. nov. 7. 20:12
11/12 anonim válasza:
Vannak ilyen nők és pasik is. Felnőttként túl kell lépni az ilyeneken. Nem pedig itt fröcsögni
12/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nem mindenki ilyen.
De az az egy lány aki épp pont ilyen az számít mert így is szeretem.
Ez van, ezt nem veheti el tőlem senki, ez én vagyok.
2017. nov. 8. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!