Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lovagoltam a pasin, de latszol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lovagoltam a pasin, de latszolag unta, mindig felre nezett, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A vegen volt orgazmusa, de megis semmilyen erzest nem mutatott ki hogy jo neki. Persze megkerdeztem azt mondta elvezte.
2019. nov. 13. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon semmit sem tehetsz. Ha unta, akkor unta. Ez van.
2019. nov. 13. 14:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva sztem csak csináljátok más pózban. Én is olyan vagyok aki kevésbé élvezi a lovaglót mert valamiért eléggé enyhe érzés.

Valszeg az is közre játszhat, hogy a csajok ezt a pózt "előre-hátra" csinálják, nem "fel-le". Jóóóval kevesebb inger a pasinak.

2019. nov. 13. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

1es nehogy már a kérdező legyen hibás egy lovaglót nem lehet elrontani ..

N

2019. nov. 13. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy azért nézett félre, hogy ne élvezzen el olyan hamar?
2019. nov. 13. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem parom sokszor hulyesegekre gondol, hogy el ne elvezzen hamar..😮😁 bar akkor sem latom az unottsagot a fejen.A kedvem el is menne a szextol

31/N

2019. nov. 13. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A lovaglás tényleg akkor jó ha le fel mozog a nő nem pedig előre hátra mert az még fájhat is úgy de sokszor az ágy sem alkalmas hozzá mert annyira össze vissza mozog lovaglás közben hogy nem lehet rajta lovagolni

És a lánynak is jó erőnlétre van szüksége hozzá

Mi a párommal be szereztünk hozzá egy 40cm széles 180cm hosszú és 50cm magas enyhén meghajlított fejrészű ágyat vagy nem is tudom milyen alkalmatosság is ez valami japán vagy kínai pihenő ágy vagy passz de elég kemény csak pár cm szivacs van rajta

És a párom nagyon kényelmesen rám tud ülni nagyon szereti a lába lent van a földön és teljesen tudja szabályozni mennyire üljön bele és hogy mozogjon és ha elfárad megtud kényelmesen pihenni esetleg előrébb jön és én kinyalom közben ő pedig fel tud könyökölni a felívelő fejtámla tetejére

Olyan ez az ágy mintha erre gyártották volna de ameddig mi is egy hagyományos ágyon és több alkalmatosságon próbáltuk nekem sem volt jó és sokszor a páromnak sem

2019. nov. 13. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

2-esnek:

Nem megbántás céljából, de neked lenne kedved fel le tornáznod magad akár még egy órán keresztül is? Plusz szerintem a pasik ugyanúgy megtolhatják magukat, ha ez ennyire zavarja őket.

2019. nov. 16. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet azért nézett félre, nehogy idő előtt elélvezzen, vagy ha tényleg unott arcot vágott akkor szimplán csak nem jön be neki az a póz.

L

2019. nov. 16. 22:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"akkor jó ha le fel mozog a nő nem pedig előre hátra mert az még fájhat is úgy"

Akkor te sem lehetsz valami képzett. :D Az előre-hátra ugyanúgy működik. :)

2019. nov. 16. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!