Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi erőszaknak számít, ha én nem akartam óvszer nélkül, de ő mégis megtette?
Nem.
Bele egyeztèl a szexbe. A parasztsàg nem büntetôjogi fogalom.
Üdv! ^^
Nos, ha te nem akartad és mégis megtörtént az aktus, az nemi erőszak.
Ha mégis megtörtént az aktus és beleegyeztél abba, akkor ezek szerint annyira még sem zavart a dolog.
De ha manipulált, hogy ilyen keretek között létrejöjjön az aktus, azon már lehet fogást találni, bár kis eséllyel, hisz, ha jól gondolom, kevés a bizonyíték.
Nem vagyok jogász, de szerintem az a nem mindegy, hogyan történt az eset. Mondok két példát:
Nem erőszak, ha önmagába a szexbe beleegyeztél, de például nem tudtad, hogy nem használ óvszert (annak ellenére sem, hogy előre le lett tisztázva, hogy kellene). Ez nettó parasztság, de szerintem jogilag nem lehet következménye sajnos.
Erőszak, ha te észrevetted, hogy nincs rajta, ezért nem engedted neki, hogy betegye, ennek ellenére a vágy eluralkodott rajta és szétfeszítette a lábaidat...
Szóval ezt ennyiből nem igazán lehet megítélni.
Mindenesetre, én kerülném az ilyen pasit a helyedben egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!