Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házi buliban történt "érdekességek"?
Édekelnének ilyen sztorik,hogy ti nyomultatok/rátok nyomultak,volt e valakitek közbe,mi lett a vége meg hasonló.Vicces/cuki/érdekes történeteket szívesen olvasnék szimpla kiváncsiságból.
(Nem izgulni akarok rá xd)
Jöttem össze korábbai pasimmal házibuliban. Kettővel is. Egyikkel csak csókig jutottunk, de a másikkal ki tudja mi lett volna ha van szabad szoba. Vele órákig nyaltuk-faltuk egymást és nyúlkáltunk mindenfele egy kcisit átjáróház szobába, ahol kicsit sötét volt, néha voltak mások is, de néha 5 percig senki.
No ott azokban az öt percekben járt mindkettőnk keze mindenhol. Engem kicsit ujjazott, én kicsit vertem neki. De a mellem is kényeztette, póló alól lekerült a melltartó is.
Mondanám, hogy mindenkinek egyértelmű volt, hogy egymásra vagyunk gerjedve, de szerintem ez házibuliban nem olyan meglepő. Nem nagyon kaptuk a megjegyzéseket sem.
Ami érdekes, hogy utána 2 randin át max. a csókig jutottunk, pedig ilyen kezdés után azt hittem majd rámenősebb lesz a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!