Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Honapok ota arra izgulok hogy a tesom melltartojaba verjem. Ez normalis?
Figyelt kérdés
Mar egyszer meg is tortent de gyorsan kimostam, hogy ne vegye eszre. Igazabol mostohateso ugyhogy nincs semmifele olyan kapcsolat. Mi legyen? Mondjam el neki ez normalis?2017. júl. 10. 23:02
1/19 anonim válasza:
Szegény mostohabátyád, ha ezt tudná..:D
2/19 A kérdező kommentje:
Milyen bátyám?
2017. júl. 10. 23:05
4/19 anonim válasza:
Hát a tesód, akiről írtál.., mivel nem húgod, vagy nővéred, hanem "tesód"
5/19 A kérdező kommentje:
melltarto -.-
2017. júl. 10. 23:10
7/19 A kérdező kommentje:
16
2017. júl. 10. 23:15
8/19 anonim válasza:
Lehet melltartója a bátyádnak is, sőt neked is..:D
9/19 anonim válasza:
Én ugyanígy mint te csak nem melltartóba hanem tangával csináltam.
Egy lakótársnak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!