Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés nektek nők hogy ti azzal szexelhettek akivel csak akartok?
A kérdezo és a noi válaszolok véleménye elment egymás mellett :D
Mégpedig azért, mert amígy a kérdezo férfi létére csak azt látja, hogy a nok konnyebben juthatnának szexhez, addig a nok ezt megcáfolták, még pedig azért, mert még ha feltételesen konnyebben osszejon nekik, addig ok épp nem akarnak csak úgy akarkável osszefekudni, hogy csak "minél" tobb lgyen a sex, érzelem nélkul.
Egyik akarna, csak nem tud, másik tud, csak nem akar.
Én úgy látom, hogy a kérdező az a típusú férfi, aki akárkivel szexelne.
És miután van fölötte kontrollunk, hogy mi igent mondunk-e a nálunk "jelentkezőknek", emiatt arra a téves következtetésre jutott, hogy mi meg akárkivel szexelhetünk is.
Amúgy nem talált. 🤷🏻♀️
Ide kívánkozik egy itteni üzenetváltás kivonata valakivel, aki számára egy kérdésre adott válaszból kiderült, hogy nő vagyok.
"- Én szívesen megdugnàlak
- Mi van, ha 200 kiló vagyok, ápolatlan, és több fülem van, mint fogam??
- Nkm oke én akkoris megdugnákak. Mi a baj csak punci legyen annyi a lényeg ha duci vagy az meg meg jobb mert a melleid köze verem👉👌 "
Na ilyennel akkor se, ha szűzen halnék meg.
Tudod, mi ezzel a gond?
Egy nőre csak egy férfi jut. Ha egy nő 500 férfi közül akarna válogatni, az a nők nagy többségének nem fog összejönni.
Figyelj kérdezo, nem jol tetted fel a kérdést. Hú de le leszek pontozva ezért a válaszomért, valoszinuleg hogy a nok értékrendén és a buszkeségén nem fog átmenni a szuron már...
A nok mind azt fogják mondani, hogy ok nem fekudnek le akárkivel. Ez eddig igaz. Csak nem fogják neked soha beismerni, hogy amig (illustrálok csak)a noknek mondjuk 20 jelentkezobol lehet válogatni, es abbol találjanak 1et aki normális, addig egy pasinak ez sajnos max 2-3 nobol 1. Sokkal nagyobb a választéka a noknek. Es igen, náluk van a választás joga.
Már itt kapok vagy 10 negatív értékelést, de nem érdekel, folytatom...
Ha megváltoztatod a kérdést, jobban fogja mutatni a kulombséget, tegyuk fel, hogy a szingli nok átlagban hány honapig nem szexelnek? Mit fognak mondani? En nem tudom 3-4 (átlagban)(jo lesz olyan aki 1 után már nem bír magával, de lesz olyan aki akár egy évig se)? De átlag lesz 3-4. Na már most, szingli pasiknál az átlagos szexhiány honapokban minimum lesz 6-7 honap.
Ez a fajta kérdés már sokkal jobban fogja mutatni, hogy ki mennyire tud konnyen találni magának sexpartnert. Es a tény, amit elottem már tobb no le is írt, ok még válogatnak is, amig egy pasi orul, ha valaki jut neki. Szoval egy nonek hamarabb jut átlagtol jobb pasi, mint egy férfinak kesobb jut max átlagos no.
Természetesen az egész válaszol nagyon durván van általánosítva, a felso es also határi qvartilokat ne vegyuk ide.
UI- nem bánom ha most az osszes no lepontoz, de a szivuk mélyén még ha nem is akarják elismerni, de objektívan válaszolva a szigoru kérdésre, hogy konnyebben találnak e, igen, konnyebben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!