Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés nektek nők hogy ti azzal szexelhettek akivel csak akartok?
Ez azzal van kapcsolatban, hogy a nő számára a szex potenciálisan egy gyereket jelent, akit ki kell hordani, meg kell szülni és fel kell nevelni - addig a férfinak esetleg egy gyors futást (a nő elől).
Szóval nem egészen ugyanaz a tét.
ma 15:54
"Nem nyert,"
Szerintem meg te nem nyertél! Nézd már mg itt ha egy nő kiír egy kérdést mennyi privátot kap,majd nézd meg,mennyit kap egy pasi aki ismerkedne vagy szexelne..
ma 15:58
"Ha egy nő 500 férfi közül akarna válogatni"
Miért kellene válogatni amikor megkaphatja mindet az év minden napjára egyett az ugye 365,a maradék 135 meg átmegy a másik évbe..De szerinted 1 pasi hol és mikor válogathatna 500 csajból?
ma 16:24
Én pozitivat adtam neked! De látod a sok okos kommentelő nem tudja elviselni az igazságot!
ma 16:24-nk igaza van mindenben.
Ha megnézed a rosszlányok 90% nő tehát óriási kereslet van nőkre,pasik azok még ingyen is szexelnének csak lenne kivel..Itteni csajok is jót röhögnek azokon a pasikon akik szexelnének,gondolják magukba mit akartok ti szerencsétlenek..
Online valóban sorban állnak a pasik.
De való életben én még nem hoztam össze 20 jelentekzőt! :O
Amúgy a legtöbb szexmentes időszakom 3,5 év volt :p
"Azért így se sétálnak az ágyamba sorra a széparcú sorozatszínészek, mielőtt még eldobod magad tőlünk. :D"
"Úgy érted: bármelyikünk rábökhet random férfira, és az azonnal ugrik, hogy odaadóan szexeljen vele?
Ha van ilyen szuperképességem, akkor hogyhogy nem tűnt még fel vajon...?"
Csak azért nem, mert nem vagytok egy közegben a filmszínészekkel. Egy kontinensen sem vagytok velük. Viszont ha találkoznátok velük, és rájukmásznátok, biztos lehetsz benne, hogy igen, egy tizenötpercet rátok szánnának a hírességek is.
A rockzenészek sem nagyon válogatnak a backstageben a rajongó lányok terén.
"Nem nyert, mert ez nem így van. Ha így lenne akkor nem lenne annyi szingli nő. Ehhez képest lehet 500 balf.sz állna sorba, de egy NORMÁLIS sincs köztük akire igent mondanának."
Ha 500 jelentkezőből sem találsz olyat, aki számodra nem "balf@sz", akkor ott a hiba nálad van.
"Van ilyen kérdés itt, nem is egy, hogy ki mennyi ideig nem szexelt szingliként. Én 18+ hónapig. Nem is akartam. Amikor már igen, akkor olyan 2-3 hónapon belül találtam olyat, akivel kedvem is volt. De nem azonnal és bárkit..."
A hangsúly azon van, hogy nem is akartál. És ez nagy különbség. Nincs heréd. Kasztrálva a férfi is teljesen elvan évekig szex nélkül.
Ezt nem értitek meg - ahogyan mi sem fogjuk a menstruációs érzelmi hullámokat érteni.
Amikortól akartál, onnantól viszont villámgyorsan lett, és csupán annyi idő telt el, amíg találtál számodra megfelelőt, nem a lehetőségek hiányoztak addig sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!