Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik e olyan Nő, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin_Wendell_Crumb kérdése:

Létezik e olyan Nő, aki megérti, hogy vannak olyan férfiak, akiknek egy boldog párkapcsolat-család ellenére is, szükségük van külső-új impulzusokra?!

Figyelt kérdés

Néha, érzelmek és minden mentes szexre?! Csak is azért, hogy konnyitsenek magukon?! Hiszen sok társamnak van testi - lelki kálváriája, a monogánia miatt!

Kérem, mellőzzétek a mocsokolódó, degradáló, szemét pasis hozzászólásokat! Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki és hányan ítélik ezt el, hanem arra, hogy van e Nő, ki megérti ezt és tisztában van vele, hogy a férfiak nagy része így van ezzel... Önhibáján kívül... Így van kódolva! És aki ilyen, s elnyomja a vágyait, rosszabb dolgot tesz magával és a kapcsolatával, mint ha évente egyszer leszopatna valakit?!

Köszönöm szépen az értelemes válaszokat!!

2021. febr. 10. 14:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel, ha valaki a fél világot megkúrja. Társnak viszont olyan embert keresek, akinek csak rám van szüksége. Sajnálom, de nekem nincs gusztusom mások mellett lefeküdni vele. Én sem megyek haza hozzá más pasas farkától való spermás szájjal, amivel aztán körbecsókolgatom. Tisztelem ės szeretem annyira, hogy nem teszem ki más, számára nem vonzó emberek bacijainak.
2021. febr. 10. 16:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen a nyitott kapcsolatban, ahol mindkét fél szabadon mozoghat és van egy biztos pont.

N

2021. febr. 10. 17:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyitott házasságban élek,nekem ez így tökéletes.
2021. febr. 10. 17:14
 14/19 anonim ***** válasza:
33%
Ha létezik is, nagyon kevesen vannak. Férfi és nő gondolkodása, lelkivilága ég és föld. De talán így is van ez rendjén.
2021. febr. 10. 17:16
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

#14 "Férfi és nő gondolkodása, lelkivilága ég és föld. "

ez a fiatal korosztályokban már sokkal kevésbé van így

2021. febr. 10. 17:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nőnek is lehet 😄

De gondolom az már annyira nem jön be.

2021. febr. 10. 17:51
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
Lehet nem tudsz róla, de nekünk nőknek is unalmas ám X év után ugyanaz a farok.Remélem te is megérted ezt.
2021. febr. 10. 18:37
 18/19 anonim ***** válasza:
4 milliárdból csak akad.
2021. febr. 11. 00:23
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

én megértem

egyébként az itteni férfiak zöme ezt műveli

tisztelet a kivételnek

2021. febr. 16. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!