Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik e olyan Nő, aki megérti, hogy vannak olyan férfiak, akiknek egy boldog párkapcsolat-család ellenére is, szükségük van külső-új impulzusokra?!
Néha, érzelmek és minden mentes szexre?! Csak is azért, hogy konnyitsenek magukon?! Hiszen sok társamnak van testi - lelki kálváriája, a monogánia miatt!
Kérem, mellőzzétek a mocsokolódó, degradáló, szemét pasis hozzászólásokat! Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki és hányan ítélik ezt el, hanem arra, hogy van e Nő, ki megérti ezt és tisztában van vele, hogy a férfiak nagy része így van ezzel... Önhibáján kívül... Így van kódolva! És aki ilyen, s elnyomja a vágyait, rosszabb dolgot tesz magával és a kapcsolatával, mint ha évente egyszer leszopatna valakit?!
Köszönöm szépen az értelemes válaszokat!!
Jó kérdés. Én férfiként hasonló" dilemmákkal" küzködök.
Olyan jó lenne, ha...de szerintem 10 nőből talán egy elfogadná... sajnos/ szerencsére (?) a nők másképp gondolkodnak.
1es... Sajnos az aránya rosszabb... 10 ből 10 elíteli.
Talán 100-ból 1 nem!
Iszonyatosan nehéz hasonló felfogású nőket találni!!
2-es.
Nem nyitott kapcsolatra gondolok. Főleg, ha a nőnek semmi ilyen indíttatása nincs.
Rendes család-párkapcsolat, ahol a férfi, természetesen úgy, hogy az otthoni szex is patent...kb Fél évente egyszer, kiéli magát, és érzelem mentesen, gátlástalanul megdug valakit... Nyíl titok módjára, hogy soha nem derül ki!?
3# hát igen, lehet hogy 109- ból egy.
4# nagyon korrekt hozzáállás👍!! Remélem az az egy tényleg csak egy...
1- es vagyok.
7 es... Természetesen itt nem a hobby szerű, trófea gyujtesrol beszélek! Hanem tényleg egy szükségszerű, egészségügyi szexre, egy másik, új Nővel... Ami totál érzelem mentes...
Más esetben én sem érteném meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!