Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 alatti lányok, ti eddig hány pasival voltatok együtt, és ebből mennyi volt párkapcsolat/egyéjszakás kaland?
Kettővel
A szüzességem egy haverral vesztettem el, mert idősnek éreztem magam (19). Párszor még összejártunk ezután. Idiótaság volt, mert pár hónapra rá megtalált a szerelem. Ő a másik férfi akivel voltam, sajnálom, hogy nem vele történt az első.
20/lány
15. Nyugodtan le lehet pontozni az itt úgyis divat. De megválogatom a partnereim. Ebből 4 volt kapcsolat
24N
0
Lett volna rá lehetőség(igazából tobbszor is)de nem éreztem magam késznek rá.Miota késznek érzem magam ,azóta meg nem találom azt a férfit akivel megtenném (nyilván csak kapcsolaton belül persze ).
L
9.
Ebből 4 komoly kapcsolat, 1 barátság extrákkal (a legelső, jól ki is használt...), 3 kaland, és 1 pár hónapos "jártunk is meg nem is" dolog, amiből azóta szoros barátság lett, az nem tudom minek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!