Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyivel kockázatosabb vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel kockázatosabb vagy veszélyesebb egy prosti, erotikus masszőr, mint egy alkalmi kaland vagy egy szexkapcsolat?

Figyelt kérdés
Kaptatok már el valamilyen betegséget prostinál?
2021. febr. 10. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel. Sőt.
2021. febr. 10. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
A felsoroltak kozul a hivatásosak a legbiztonságosabbak
2021. febr. 10. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

22 éve járok rendszeresen prostikhoz. SOHA nem kaptam el semmit. Persze azért, mert nem útszélieknél voltam (ahol annyira nem adottak a higiéniai feltételek), hanem ilyen rosszlányok.hu szerű oldalakról csemegéztem. Régebben ez a cgc volt, a redzone vagy a még ma is üzemelő piroslámpa.

Azok akik az ilyen lányokra azt írják, hogy bármit elkaphatsz tőlük csak trollok, valamiért számukra ellenszenves és megvetendő a prostitúció, így mindenféle ismeret és tudás nélkül, pusztán az előítéleteik miatt megpróbálják démonizálnbi az egészet. Pedig, ha logikusan gondolkodsz ....

Egy lány - aki prostinak áll - nem lehet felelőtlen. A saját és a vendége testi éppségére és egészségére is vigyáznia kell. Nem fog csak úgy hobbiből befertőzni mindenkit hisz amivel esetleg befertőz arra ő sem immunis. Amikor egy lányhoz elmész van lehetőséged tusolni. Előtte és utána is. Ugyanezt a lány is megteszi. Ahogy vendég után - normális helyeken - cserélődik az ágynemű, a vendég törülköző, és egybek.

Erotikus masszőrnél: jobb helyeken a masszőz külön figyel arra, hogy illattalan anyagokat használjon a masszázsnál, de itt is van lehetőség letusolásra, hogy eltüntesd az árulkodó illatanyagokat.

2021. febr. 10. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
kérdés ha lehet hogyan védekezel pl natúr francia belefér vagy abszolút tilos?
2021. febr. 22. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:

hát az alkalmi kaland nem biztos hogy 20 nál is több pasit rendez le 1 nap

a prosti meg valószínű. szerintem nagyobb az esélye hogy elkapj valamit

hiába mondja valaki hogy ő még nem te lehet olyan vagy hogy ha rá nézel már elkapod szóval mindenki más.

2021. febr. 26. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!