Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismertem olyan nőt aki sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertem olyan nőt aki sok alkalmi és szexkapcsolat, hármas, swinger stb után példás és hűséges feleség lett?

Figyelt kérdés

Sok lány úgy gondolja hogy fiatalon kell kiélni a szexuàlis vágyait korlátok és tabuk nélkül.

Ilyenkor aztán minden hétvégén más ágyában ébred, kipróbál többes szexet bandában, segédeszközöket, a szex minden formàjàt. 35 évesen vagy kiégett vagy nem elég neki egy pasi, vágyik a változatosságra, az újra.

Szerintetek melyik mondás jellenző?

Kutyából nem lesz szalonna. Vagy

Krvából lesz a legjobb feleség.

2021. febr. 2. 16:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem attól hogy valakinek sok szexpartnere volt, nem jelenti azt hogy ne lehetne hűséges feleség.

Még mindig jobb mikor fiatalon éli ki magát az ember minthogy 3 gyerek és egy férj után jöjjön arra rá hogy ő másokkal is szeretne együtt lenni.

2021. febr. 2. 16:53
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
A swinger és a többesezés sokszor csak a "hűséges" párkapcsolat UTÁN jön, frissítésként, de együtt a férjjel, tehát a hűség megmarad
2021. febr. 2. 16:57
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

ismertem egy masszőrt aki franciás befejezéssel vállalta a masszázst.

eközben a férjét is ismertem, szerető családanya volt...

ez volt a hobbija, meg a pénzkeresete.

a hűség fogalma nem egyszerű, lelkileg sosem csalta meg a párját.

2021. febr. 2. 16:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, többet is. A legnagyobb , egykori ordas r.banc osztálytársnőim a mintaanyák - és feleségek azóta. A hajdani jókislànyok meg most próbálgatnak ki dolgokat. 20+ éve érettségiztem.
2021. febr. 2. 17:25
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen, ismerek példát erre is, arra. Olyan hölgyet aki anno sokat járt swingerbe (eleve onnan ismertem), sok mindent kipróbált (hajjaj!) most pedig példás, hűséges, odaadó családanya. S egy incifincit sem hiányzik neki a "régi élete".

S ismerek olyan hölgyet, párokat is akiknek megmaradt a vágy, de nem sumákolva a másik háta mögött, hanem együtt, közösen élik meg. A közös élmények csak még jobban összekötik őket. Akkor és ott úgymond sokminden, a külvilág számára "normál" kapcsolat, s eszük ágában sincs külön-külön félrelépni senkivel.

2021. febr. 2. 19:51
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

"Ismertem olyan nőt aki sok alkalmi és szexkapcsolat, hármas, swinger stb után példás és hűséges feleség lett?"

Igen!

Én!

2021. febr. 2. 20:28
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
És olyan nőt ismertek, aki sok alkalmi és szexkapcsolat, hármas, swinger stb után úgy is maradt? :o
2021. febr. 3. 10:59
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem fiatalon élje ki magát egy nő ha annyira akar, bár én pasi vagyok és életemben 5 lánnyal voltam ,pedig megtehettem vna többel is valahogy nem érdekelt, mivel van hobbim és nem csak a farkamnak élek.

A gond általában azzal van még 30+ évesen is picshák aztán mikor már akarnának gyereket a normális pasik foglaltak :)

2021. febr. 3. 11:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a párom.
2021. febr. 5. 15:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
#7-es igen ilyen is van, mármint "rákapott" a kötetlen szexualitás érzésére és azóta is habzsolja. Az más kérdés, hogy addig is "pártalan" (v. max. időszakos kísérőkkel) jött a klubba és azóta is így jár, s amúgy esze ágában sincs komoly kapcsolatba kezdeni csak olyannal aki elfogadja ezekkel a vágyaival együtt.
2021. febr. 5. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!