Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertem olyan nőt aki sok alkalmi és szexkapcsolat, hármas, swinger stb után példás és hűséges feleség lett?
Sok lány úgy gondolja hogy fiatalon kell kiélni a szexuàlis vágyait korlátok és tabuk nélkül.
Ilyenkor aztán minden hétvégén más ágyában ébred, kipróbál többes szexet bandában, segédeszközöket, a szex minden formàjàt. 35 évesen vagy kiégett vagy nem elég neki egy pasi, vágyik a változatosságra, az újra.
Szerintetek melyik mondás jellenző?
Kutyából nem lesz szalonna. Vagy
Krvából lesz a legjobb feleség.
Szerintem attól hogy valakinek sok szexpartnere volt, nem jelenti azt hogy ne lehetne hűséges feleség.
Még mindig jobb mikor fiatalon éli ki magát az ember minthogy 3 gyerek és egy férj után jöjjön arra rá hogy ő másokkal is szeretne együtt lenni.
ismertem egy masszőrt aki franciás befejezéssel vállalta a masszázst.
eközben a férjét is ismertem, szerető családanya volt...
ez volt a hobbija, meg a pénzkeresete.
a hűség fogalma nem egyszerű, lelkileg sosem csalta meg a párját.
Igen, ismerek példát erre is, arra. Olyan hölgyet aki anno sokat járt swingerbe (eleve onnan ismertem), sok mindent kipróbált (hajjaj!) most pedig példás, hűséges, odaadó családanya. S egy incifincit sem hiányzik neki a "régi élete".
S ismerek olyan hölgyet, párokat is akiknek megmaradt a vágy, de nem sumákolva a másik háta mögött, hanem együtt, közösen élik meg. A közös élmények csak még jobban összekötik őket. Akkor és ott úgymond sokminden, a külvilág számára "normál" kapcsolat, s eszük ágában sincs külön-külön félrelépni senkivel.
"Ismertem olyan nőt aki sok alkalmi és szexkapcsolat, hármas, swinger stb után példás és hűséges feleség lett?"
Igen!
Én!
Szerintem fiatalon élje ki magát egy nő ha annyira akar, bár én pasi vagyok és életemben 5 lánnyal voltam ,pedig megtehettem vna többel is valahogy nem érdekelt, mivel van hobbim és nem csak a farkamnak élek.
A gond általában azzal van még 30+ évesen is picshák aztán mikor már akarnának gyereket a normális pasik foglaltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!