Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertem olyan nőt aki sok alkalmi és szexkapcsolat, hármas, swinger stb után példás és hűséges feleség lett?
Sok lány úgy gondolja hogy fiatalon kell kiélni a szexuàlis vágyait korlátok és tabuk nélkül.
Ilyenkor aztán minden hétvégén más ágyában ébred, kipróbál többes szexet bandában, segédeszközöket, a szex minden formàjàt. 35 évesen vagy kiégett vagy nem elég neki egy pasi, vágyik a változatosságra, az újra.
Szerintetek melyik mondás jellenző?
Kutyából nem lesz szalonna. Vagy
Krvából lesz a legjobb feleség.
Lehet, hogy van ilyen nő, de én inkább olyat választottam, akinek nincs ilyen a múltjában.
Ha együtt kipróbáljuk, akkor lehet róla szó a jövőben, de velem tegye meg az elsőnlépést. Nekem amúgy sok hármas élményem volt már, a párom tud róla, szerintem nem meri felhozni, cska utalt rá, hogy én milyen tapasztalt vagyok, biztos ezt meg azt is kipróbáltam már. Ilyenkor sejtelmesen mosolygok, hogy el se tudod képezelni, hogy mi mindent volt a múltamban. Izgatja, hogy miket csináltam előtte.
Én nem vártam el, egyszerűen ilyen, ilyen nőt ismertem meg, aki ebben még nem vett részt.
Akikkel én hancúroztam, azok mind házas vagy párkapcsolatban élő nők voltak, velük nyilván nem jöttem össze komoly kapcsolatra, én csak a harmadik voltam.
A párom nem várt el olyat tőlem, hogy visszafogott szexuális életem legyen előtte. Egyszerűen így alakult, ő olyen, én meg ilyen. Nekünk ez így jó. De lehet, hogy majd beveszünk egy lányt harmadiknak, szerintem nem kellene nagyon rábeszélnem a páromat. Csak hát lány beszállót találni szinte lehetetlen.
Egyszerűen akibe szerelmes lettem, az ilyen, hogy nincs swinger vagy többes a múltjában. De ez nem jelenti, hogy ne lenne tüzes az ágyban. Őt nem az izgatja, hogy őt többen dugják, hanem hogy én miket éltem át megismerkedésünk előtt. Inkább az izgatja a fantáziáját, hogy mekkora kan voltam és vagyok. Például imádja, ha a barátnői megjegyzik, hogy milyen jóképű vagyok öltönyben... Ő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!