Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat előnyei, hátrányai?
Milyen előnyei és hátrányai lehetnek egy szexkapcsolatnak, úgy hogy az egyik fél (L) még szűz? Valakinek volt mar tapasztalata hasonló?
20/L
Előny: van szex
Hátrány: szinte minden, zacskós leves amikor te egy jó vasárnapi három fogásos ebédre vágysz. Nem maradsz éhen, de nem is leszel elégedett
Szerintem az előnye az érzelmentes, gátlástalan szex.
Hátránya hogy néha nehéz összehozni, legalábbis nekünk az volt, mert ugye nem mutatom be a szüleimnek a szex partnerem
21L
Elonye, Jó szex.
Hátránya akkor van ha az egyik fél többre vágyik. 42F
Előny: szex, kötetlenség, nem kell elszámolni, szabadság (bár sok szexkapcsolat kizárólagos - nincs több szereplő a játékban).
Hátrány: felszínes lehet (kevésbé figyelnek) és ha valamelyik fél elkezd többet érezni, na akkor az baromira tud ám fájni hogy a másik változatlanul csak dugni akar. Kell egyfajta érettség (fejben) hogy ezt kezelni tudják a felek (az érzéseket IS, meg azt IS hogy ugyanúgy figyeljenek a másikra mintha kapcsolat lenne).
Előny: szex.
Hátrány: nem tudok ilyet mondani.
Érzéketlen szexszel inditani es ilyen örök emlēkké avanzsálni azt, ami csak egyszer van, szerintem szánalmas.
De ez csak az em vélemenyem. Hál eg nekem rendes normális szerelem jutott elsöre.
Előny: minden csak a szexről szól.
Hátrány: ugyanez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!