Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat előnyei, hátrányai?
Milyen előnyei és hátrányai lehetnek egy szexkapcsolatnak, úgy hogy az egyik fél (L) még szűz? Valakinek volt mar tapasztalata hasonló?
20/L
Szűz lányként?
Előny: Lesz pár jó meneted.
Hátrány: Beleszeretsz a másikba, aki csak használ és érzelmileg teljesen kikészülsz. Elég sok lány ismerősöm járt így. Egy részük prosti lett, majdnem mindegyikük drogozik és egyikük sem képes normális kapcsolatot kialakítani.
De, hajrá! Miért is keresnél egy normális pasit, ha valaki csak dugogatna?
Előny: van szex, és ha nem jó akkor nem olyan kellemetlen megszakítani mint amikor vannak érzelmek, tudatosabb vagy és nem engedsz meg a partnernek annyit mint egy párkapcsolatban tennéd, így kissebb esélye van annak, hogy csalódsz
Hátrány: beleszerethettek egymásba úgy hogy nem illik össze a személyiségetek, vagy az egyikőtök akar többet, logisztikailag kényelmetlen megoldani, nem tudtok olyan nyitottan kommunikálni mint egy kapcsolatban, amikor "jól" működik akkor nincsenek érzelmek- de ez könnyen pótcselekvéssé teheti a szexkapcsolatot és a társas igényt nem tudja kielégíteni, párkapcsolatnál nagyobb az esélye annak, hogy ismered a masikat viszont szexkapcsolatnál nem tudsz teljesen bízni a másikban (ennek előnye feljebb a tudatosság)
Én is így vesztettem el, csak én 19 voltam. Vedd figyelembe, hogy egy végtelenül türelmes és figyelmes srácot fogtam ki, de az ismerőseim beszámolói alapján, ez nem mindrn szexkapcsolatnál van így...
Előny:
- nem fogsz többet görcsölni a szüzességed miatt, így könnyebben fog menni az ismerkedés
- nyíltan ki van mondva, hogy miről szól a kapcsolat, nem kell játszmázni
- szexuálisan tapasztaltabb leszel
Hátrány:
- nehéz összehozni a találkákat, benne van a pakliban, hogy pár nappal a randi előtt mond le (nálunk ez okozta a kapcsolat végét, nem bírtam idegekkel)
- másokkal is szexel --> egészségügyi gondok léphetnek fel, nem ajánlatos tabival védekezni
- azért valamennyire titokban kell tartani, pl a szüleid előtt és egy idő után lelkileg megterhelő lehet a folyamatos hazudozás
- nagyon tud fájni, ha beleszeretsz, és nem viszonozza
Szűz lányként inkább ne menj bele. Van előnye, nyilván, hogy szerzel tapasztalatot a szexualitás terén.
Viszont olyan büdös nagy pofont is kaphatsz - átvitt értelemben - amiből nehéz felállni. Én úgy vesztettem el a szüzességem, hogy nem szex kapcsolatnak indult, de olyan kedves úriember volt a barátom, hogy aztán közölte, hogy ez a kapcsolatosdi neki nem megy, inkább csak járjunk össze szexelni.
Nagyon nem egyszerű, a nők többségének a testiség miatt eleve kialakul a kötődés a másik felé, pláne az első partner esetében. Én azóta sem tudtam tovább lépni, pedig már 3 év eltelt.
Persze minden ember más, de ha teheted, inkább várj arra, aki tényleg szeret.
Előny sok szex és tapasztalat szerzés.
Hátrány nem igen van, ha mind ketten tartjátok magatokat a csak szexhez. Ha addig nem vágysz komoly kapcsolatra, akkor gond egy szál se.
21F
Ha meg egy idő után kell komoly kapcsolat, akkor véget vetsz a szex kapcsolatnak.
15-ös voltam
Akkor már miért nem pénzért kefélteted szét magad? Ha tehetséges vagy, nagy karrier is állhat előtted, ismert leszel és lesz pénzed.
Komolyan ez kell nektek? Szexkapcsolat? Tegyük fel, van egy végtelenül kedves, megértő pasitok, aki még az ágyban sem rossz. De nektek még így is szexkapcsolat kell? Komolyan mondom nem vagytok normálisak... És akkor ti vagytok felháborodva, hogy miért kurváznak le titeket... Gratulálok 👏
De attól még biztosan vannak ilyen lányok, akik így is belekezdenek a dologba.
De erről beszélek, ha csak szex kell neki, akkor nyugodtan állhat az utca szélére is, vagy pár perc és fent lehet a Rosszlányokon is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!