Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolat előnyei, hátrányai?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat előnyei, hátrányai?

Figyelt kérdés

Milyen előnyei és hátrányai lehetnek egy szexkapcsolatnak, úgy hogy az egyik fél (L) még szűz? Valakinek volt mar tapasztalata hasonló?

20/L

2021. febr. 4. 22:20
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

#18 sajnos még nem találkoztam "végtelenül kedves és megértő" pasival, légyszi mutass már be egynek. Köszi:)

Eddig akikkel találkoztam mindenki csak szexet akart, volt aki nyíltan ki is mondta, volt aki hülyített is érte.. Szóval szerintem nincs ezen mit csodálni, hogy nem vagyok kíváncsi a férfiakra kapcsolat szempontjából:)

2021. febr. 8. 17:56
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad attól még általánosítani. Nem érdemes. Lehet, hogy eddig ez a tapasztalatod, kitudja, hogy mit hoz majd a jövő.
2021. febr. 8. 18:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!