Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz, hogy sok lány úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy sok lány úgy függetlenedik anyagilag, hogy online meztelenkedik? Ismertek ilyen embert személyesen?

Figyelt kérdés

Egyetemen is volt egy lány, akit személyesen ismertem, a szülei falusiak voltak, a lány nem dolgozott sehol, mégis futotta neki belvárosi albérletre, legújabb telefonra, és új ruhákra. Lehet csak pletyka volt és nem igaz, de egy logikus magyarázatnak tűnhet. Sokan foglalkoznak ezzel egyetem mellett? vagy akár mellékállásban? Egy ilyen munka nem okoz pszichés változásokat? Hogyan adóznak?

Az barátnőm egyik exe srácként foglalkozott ezzel és vitte el a barátnőmet nyaralni évekkel ezelőtt, teljesen ledöbbentem, neki meg teljesen természetes volt, mondván 20 évesen egyetem mellett másképp nem lehet normális pénzt keresni. Ilyen könnyű ezzel pénzt keresni valóban? Hogyan adóznak egyáltalán ilyen bevétel után?

Mindegy, a legérdekesebb kérdés, hogy ez mennyire vált általánossá, illetve ismertek-e olyat, aki ezzel foglalkozik?

2021. febr. 10. 11:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De adóznak,mert a webcam oldal adóztatja.Ha online keresel pénzt,a weboldal ahova regisztrálsz,a bejövő pénzből levonja az adót.De ha jól tudom,nem direkt pénzt fizetnek nekik,hanem online fizetőeszközzel,amit pénzre váltanak be később,és ott is van némi veszteség.
2021. febr. 10. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:
64%

Nekem egy lány ismerösöm dolgozott operátorként a webcamos szakmában. Úgy nézett ki a dolog, hogy volt egy modell csaj a kamera elött + volt az operátor a kamerán kívül kb 8 monitorral mindegyiken egy-egy vetközös weboldal megnyitva. Ö irkodott a "vendégekkel", meg továbbította a modellnek a kéréseket. Így egyszerre fent tudtak lenni sok helyen, elég jó pénzt kerestek vele. Nyilván a modell csaj többet keresett, mint az operátor ismerösöm, de ö is elég jól megélt belöle.

Amúgy ilyen felállásban az operátor szerepben fiúk sokkal jobban teljesítenek, hisz tudják, mit kell írni :D

Persze jó esetben a vendégek nem tudtak erröl semmit, a kameraképen úgy tünt, hogy egyedül van a lány.

Ezen túl volt egy csomó trükkjük, hogy milyen szögböl kell mutatni magukat, hogy ne kelljen tényleg betolni azt a dildót de mégis úgy tünjön a kamerában, mintha bent lenne, stb. Még mü spriccelést is tudtak produkálni.

Sokkal összetettebb ez az ipar, mint elsöre gondolná az ember.

2021. febr. 10. 13:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem csajok küldenek képet, videót, vagy csak sex/videóchat megy. Alkalmanként 10 ezer körül utalok nekik. Sok szexpartner kereső oldalon vannak ilyen "anyagias" lányok fenn 18-2x éves kor között.
2021. febr. 10. 13:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!