Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bántalmazott senkit. Volt pár fetisiszta üzenetváltás nőkkel, hogy miket csinálna velük, teljesen közös megegyezéssel, ennyikeh.
Meg voltak házasságon kívüli viszonyai. Ezt nem tagadja, de ez semmi, ez úgymond belefér.
Attól, mert egy nő később úgy gondolja, hogy egy szexchatből majd pénzt csinálhat, nem lesz Armie Hammer egy kannibál szexuális bűnöző.
Nem erről szól a sztori, de mindegy.
Ha ennyi lenne, annak nem lenne hírértéke. Kit érdekel 2021-ben hogy kinek mi a kinkje, mikor már semmi nem extra?
Még egyszer mondom hogy az a probléma hogy nőket bántalmazott, és be is fejeztem. A te szubkultúrádban biztos természetes az erőszak, nekem nem veszi be a gyomrom, nem vitázok tovább.
Nincs szubkultúrám. Nem helyeslem az erőszakot, annyira igénylem szexben, hogy a féffi férfi legyen, érezzem az erejét, az ösztöneit, ahogy elszabadulnak, hogy verje be jó hosszab és jó keményen a "szeget". Szeretem a rendkívül intenzív szexet, de az öncélú durvaság taszít, sokszor megjászott dolognak tűnik, ettől hiszik érdekesnek magukat a férfiak.
Abuse-t emlegetnek a vádaskodók, de ez verbal abuse, tehát "szóbeli bántalmazás", durva beszéd, üzenetek. Ez kb. annyi, mintha magyarul annyit írna nekem valaki, hogy kikefélem belőled a lelket is meg kiszívná a véremet és szexrabszolgájává tenne. Nekem ez nem esetem, de ha valaki ilyet ír nekem és nem vagyok benne, akkor kiröhögöm, hogy viccesen próbál csajozni, erőlködik, hogy érdekesnek tűnjön vagy túl sokszor nézte meg a Szürke ötven árnyalatát.
Amerikában meg most már az lett a divat, hogy mindent abúzusnak, szexuális visszaélésnek állítanak be. Főleg ha a férfinek van vagyona, sikeres, híres. Ez az egész a pénzről szól, ne legyenek illúzióid.
Jól néz ki, de szeretem, ha mosolyog ak a férfiak.
Kb 10/8
Számomra tökéletes férfi. Külsőleg és belsőleg is.
És nem, a kedves boszorkányüldözők tévednek, nem kínzott és nem evett meg senkit. Jeffrey Dahmer a pszichopata kannibál igen, az hogy valakit izgatnak másabb dolgok is a szexben én nem a kutyapóz a legdurvább dolog amit be mer vállalni izgalmasabbá teszi őt. Igényes embernek igényes a nemi élete is.
Az üzenetváltások puszta leírások, eszmecserék, az még nem "kínzás".
A többibe pedig beleegyeztek a partenerei, csak egy kis hírnév, egy kis haknizás nem jön nekik rosszul. Ha annyira rossz volt vele, passzolják át nekem, mert hasonló az érdeklődési körünk.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!