Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Armie Hammer hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Armie Hammer hány pontos nálatok?

Figyelt kérdés
[link]

2021. febr. 10. 00:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
44%

8-as vagyok. Tehát nem kannibál. Én azt állítom magamról, hogy egy középkori fejedelem vagyok, aki karóba húz embereket a szabadidejében és erre izgul. Magyarul Drakula.

Komolyan vennéd? Feljelentenél?

Armie Hammer úgy kannibál, ahogy én helikopter.

Ez az Armie Hammer gyerek szereti a kicsit durvább dolgokat a szexben. Kölcsönös beleegyezéssel. Ez szerepjáték. Engem nem vonz ez a világ, de ez nem illegális.

Ha egy csúnya pasi csinálná ezeket, az se lenne elítélendő. Armie Hammer meg egy magas jóképű pasi, talál magának játszótársakat. Senkit nem evett meg.

Egyszerűen a nagy semmit habosítja a bulvármédia.

2021. febr. 10. 02:03
 12/32 anonim ***** válasza:
26%

Nem tudom, most elolvastam a cikkeket. Ezzel tudod mi a baj, hogy ha nem igaz az egész, akkor egy, nem is egy rögtön 3 ember élete teljesen tönkrement. A gyerekei ezt fogjak majd hallgatni, és ez borzasztó!

Ha pedig igaz, senkit nem erőszakolt meg, van egy aberrált fétise. Tudod hány embernek van ilyen vagy ennél rosszabb ? Azokkal mégsem lesz semmi mert sima emberek.

Tönkre fog menni az élete, és lehet egy kamu miatt.

Valószínűleg megcsalta a feleséget, nem is egyszer, de amíg a felesége nem áll elő ilyenekkel, addig nem tudhatja senki az igazat.

Igazából ha én azt mondom hogy velem ezt meg azt tette mert akarok egy kis hírnevet a kutya nem fog utánajárni hogy kamuzok e csak lehozzák, hogy na még egy áldozat.

2021. febr. 10. 02:03
 13/32 anonim ***** válasza:
31%
02.03 teljesen egyetértek veled !
2021. febr. 10. 02:04
 14/32 anonim ***** válasza:
27%

Nyilvánvaló hogy nem olvastátok a feleség nyilatkozatait, sem a volt barátnőkét, sem azt amit a szeretője mondott, sem azt amit azok nyilatkoztak akiket szexuálisan zaklatott és megfélemlített.

Ráadásul írásbeli bizonyítékok vannak az elhangzott állítások többségéről. De védjétek csak, hiszen olyaaaan cukeeeee pasheeee :D

2021. febr. 10. 02:13
 15/32 anonim ***** válasza:
36%

Most mondtam hogy elolvastam. A felesége semmit nem ír ezzel kapcsolatban, azt írja a hírek teljesen kikészítik, eleve szegénynek szar feldolgozni, hogy csalta őt.

De amúgy ne haragudj hány éves vagy ?

Cuke pashe? 10 ? Általános iskolás koromban volt egy lány, aki így beszélte, ennek több tíz éve, akkor sem volt menő.

Engem nem érdekel hogy jóképű e vagy sem, itt emberi életekről van szó!

Két kisgyereke van, nem bántalmazott embereket, akkor miért kell meghurcolni a semmiért!

A lány nyilatkozta hogy benne volt, nincs több kérdés. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

2021. febr. 10. 02:18
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

Nem olvastad el az összes forrást ezek szerint.

Mellesleg az iróniát sem érted, de hagyjuk, nem akarom elmagyarázni ovis szinten hogy miért úgy írtam amit írtam. Azon besértődnél.

2021. febr. 10. 02:23
 17/32 anonim ***** válasza:
47%

Valószínűleg, felnőtt emberként egy ilyen hülyeségem, igen.

Az a baj a társadalommal hogy rengeteg a tanulatlan ember, és ezáltal könnyen befolyásolhatóak. Elszomorító!

2021. febr. 10. 02:36
 18/32 anonim ***** válasza:
13%

Jó, akkor a kedvedért: a buta kis felszínes libákat figuráztam ki, akik szerint rendben van amit tett, mert jól néz ki. Magas, jóképű, gazdag, híres, ergo bármit megtehet. De ha az átlagJóskáról szivárogna ki ilyen a szomszédból, akkor ő lenne a világ szégyene.

Valószínűleg idősebb vagyok nálad, és ha valamit megtanultam életem során, az az, hogy inkább választok egy előnytelen külsejű, normális pasit, mint egy szép pszichopatát 🤷‍♀️

Ez a pasi mondjuk egy hetes külsőre (hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak), de egy nagy nulla a személyisége.

2021. febr. 10. 02:52
 19/32 anonim ***** válasza:
76%

De hát pont az van, hogy Hammer jóképű, híres, nem átlag Jóska a szomszédból és kiderült róla valami (ami amúgy nem bűncselekmény, csak hogy szereti a szado-mazo dolgokaty ami amúgy is divat lett A szürke ötven árnyalata óta, amit a nők olvastak, néztek izgalommal), és emiatt mindenki leköpi most, a világ szégyene.

Tehát híres, jóképű és mindenki utálja a szexuális beállítottsága miatt. Egy átlagJóskával senki se foglalkozik, mert nem lehet róla érdekes "leleplező" cikkeket firkálni.

A személyiségét nem ismerem, valószínűleg ugyanúgy egy felvett sablon személyiséget mutat, mint a hollywoodi színészek, celebek 99%-a. Pózol, szerepel az interjúiban is, ahogy minden celeb és színész.

Szerintem ez a szado-mazo sztori is a saját népszerűsítésének eszközeként indult, aztán félrecsúszott. De lehet, hogy pont emiatt lesz népszerűbb Armie Hammer idővel, ki tudja.

Mivel nyilvánvalóan semennyire nem kannibál, hisz egy falat emberhúst nem evett, ez a sztori kamu. Hogy ki mit csinálna a fantáziájában, az egy dolog. Koronavírus miatt nem sok minden történik most a sztárok világában, lehet ilyen történeteken szörnyülködni.

Pont azok az unatkozó nők izgulnak erre a sztorira is, akik a Szürke ötven árnyalatára izgultak fel.

Mindeközben Oroszországban vagy Indiában biztos szabadon garázdálkodik egy Csikatyilóhoz hasonló nem túl vonzó külsejű kannibál sorozatgyilkos, aki meg senkit se érdekel, mert nem jó pasheee.

2021. febr. 10. 04:43
 20/32 anonim ***** válasza:
56%

Még mindig nem érted hogy nőket bántalmazott.

Nemcsak annyiról van szó hogy egyetlen nő van a sztoriban aki benne volt.

Szomorú hogy a nőket sem érdekli ha nőtársaikat bántják, nem csoda hogy még mindig kettős mérce uralkodik a világban.

Mindenesetre abban biztos vagyok hogy ha téged zaklatott volna vagy a lányodat, akkor egészen máshogy gondolkodnál.

2021. febr. 10. 04:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!