Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elmebeteg ?
Nekem amúgy végtelen pontos, nagyon jó csávó!
Nem hallottam még róla semmi beteget, kifejted?
Viszont emiatt utána kerestem és most látom hogy válik. Én azt hittem boldogság van náluk. Szomorú
Komolyan, írd be a keresőbe hogy Armie Hammer kannibál, rengeteg cikket találsz.
Kitálalt a felesége, aminek hatására vallottak a volt barátnői is, és azok is akiket zaklatott.
#3 & #5
Miért is lenne elmebeteg, kannibál?
Mert szereti a beleegyezésen alapuló kicsit durvább szexet? Szerintem az emberek fele kipróbálja ezt élete során, ő meg csak így szereti. Nem vagyunk egyformák, másnak meg mástól procosodik a gyík.
Kannibál lenne? Embereket evett? Aztán ezek az emberek utólag azt mondják, hogy megette őket? Akkor elég gyenge kannibál, így éhen fog halni szegény.
Személyesen nem ismerem, de külsőre nagyon vonzó férfi. Magas, jóképű.
Eddig az volt a divat, hogy pénzre és hírnévre vágyó nők nemi erőszakkal hamisan megvádoltak híres férfiakat. Most már szintet léptek és kannibalizmussal vádaskodnak. Az ész megáll. A média meg szítja, tüzeli ezt butaságot.
8, ő maga aposztrofálja magát kannibálnak, de nyugodtan tekintsd magad a védőügyvédjének, csak mert olyan jóóól néz kiiii...
Micsoda kirakatemberek vannak, az eszem megáll :D Ha egy ronda pasiról lenne szó, akkor fel lennél háborodva amiért kínozta a nőit. Merthogy nem beleegyezésen alapult, olvass kicsit utána a témának. De mondjuk angol nyelvű cikkeket, ahová kitették az üzeneteit, meg a titkos instaprofiljáról az ott található fotókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!