Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti miért szeretitek annyira ha tövig bekapjuk nektek?Miért nem elégedtek meg egy normális orális kényeztetéssel?
Figyelt kérdés
Nekem és sokan másoknak sem kellemes teljesen torokra bevenni.De ti pasik akkor is elvárjátok ha kellemetlen nekünk.2021. febr. 9. 14:54
11/22 Misike02 válasza:
azért mert a punciba sem csak a hegyét dugom
12/22 anonim válasza:
Misike, az nem probléma persze, hogy a punci anatómiailag direkt erre alakult ki az evolúció során, hogy befogadja a péniszt, a száj meg a tápcsatorna kezdete.
13/22 anonim válasza:
Nekem sose tetszett ha tövig kapják be. A makkuszom szopkodják plusz a farkat csak a kezükkel
15/22 Misike02 válasza:
12!
igaz, de én most itt lefordítottam a kérdést, és nem igazán arra válaszoltam amit a kérdező kérdezett.
én arra gondoltam, mikor a csúcs közelébe járok akkor a punciba is minél mélyebbre nyomom, így ha a csúcsom a nő szájában közelít, akkor... érted?
egyébként a kérdezőnek: legyél okos, markolj rá két kézzel és akkor nem tudja torkodig dugni.
16/22 anonim válasza:
Én szeretem ha a nő csinálja, valahogy jobb érzés mintha simán szopna. Persze nem várom el és nem is erőltetem. Eddig aki csinálta mind önszántából tette.
17/22 anonim válasza:
Én nem vágyok ilyesmire.
Az átlagnál nagyobb a farkam, ezért soha egy nő se kapta be tövig, de egyáltalán nincs hiányérzetem emiatt.
18/22 anonim válasza:
Én nem várom el, de ha csinálja nekem az valami mennyei érzés
19/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem elvárás! Aki elvárja annak ellenére, hogy nektek ez kellemetlen, attól szabaduljatok meg inkább! Egyébként talán azért szeretjük annyira (már aki...), mert látványra és érzésre is olyan ez nekünk, mintha azt akarnátok kifejezni vele, hogy "annyira kívánjátok a farkunkat, hogy legszívesebben felfalnátok". Eközött, és egy sima makkszopogatás között kb. annyi a különbség, mint amikor valaki a csiklótokat birizgálja csak a nyelve hegyével, vagy úgy istenesen kinyal "telepofával", teljes élvezetből...
20/22 anonim válasza:
Nem elvárás, de ha megteszi az mindenképp jó. Mennyei érzés a torkában elmenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!