Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha jobban vágyom arra, hogy kinyaljak egy lányt, mint hogy megdugjam?
Figyelt kérdés
Igazából a lényeg, ami legjobban felizgat, az az, ha látom, ha a partnerem élvezi amit csinálok. Ez jó? Esetleg vannak itt olyan lányok, hölgyek, akik jobban szeretik ha nyalják őket, mint dugják? Nem mintha nem állna fel vagy ilyesmi…2015. júl. 3. 12:25
1/12 anonim válasza:
Persze, hogy normális, miért ne lenne az?
2/12 anonim válasza:
Sztem ez kifejezetten jó. Engem is az izgat fel, amikor látom a partneremet felizgulni, élvezni. Ez a szexualitás sokkal nagyobb és kifinomultabb átélésére utal, ami kifejezetten jó, mindkettőtöknek.
3/12 anonim válasza:
persze teljesen normalis :) foleg ha tenyleg jol is csinalod.
enis szeretem, bar az ujjazast meg jobban imadom... de a szextol nem jobban :) 23N
4/12 WalterWhite. válasza:
Én is jobban vágyom most arra hogy nyalhassak, mint hogy megdugjak valakit. Persze az is jó lenne, de egy hosszú, órákig tartó nyalakodás jól tudna esni.
5/12 anonim válasza:
Persze h normális. De jobban szeretem a szexet, mint a nyalást... az inkább előjátéknak jó :)
6/12 anonim válasza:
Az előző válaszolókétól eltérően közelíteném meg a dolgot?
Nem félsz attól hogy dugással nem tudod a nőt kielégíteni? Van benned valami önbizalomhiány: Akár a farkad mérete miatt, akár azért mert hamar elélvezel, akár mert nem gondolod magad jó szeretőnek.
És mivel van benned ilyen félsz, ezért inkább nyalással akarnád a nőt kielégíteni, mert félsz hogy a farkaddal valamiért nem tudnád. Ezen is érdemes elgondolkodni.
9/12 DreamWeaver válasza:
6-os tökéletesen megadta az irányt. Nincs mit hozzátennem. :) Azért ez ritka... :)
10/12 anonim válasza:
Én pl sokkal jobban szeretem ha nyalnak.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!