Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek! Mennyire normális az, hogy 42 évesen az jár az eszemben, hogy húszon éves nőket szívesen kinyalnék, kényeztetnék, stb? Aztán pár nap elteltével, mintha mi sem történt volna, újra a korombeli Nők iránt érzek vágyat! Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy már egy jó ideje nincs senkim, és azon vettem észre magam, hogy mostanában ilyeneken fantáziálok!2017. aug. 22. 21:30
1/8 anonim válasza:
Teljesen normális. Valamikor a fiatal testre vágysz, van amikor intelektuális partnerre is. Jó ez. Normális.
3/8 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi. Férfi vagyok.
2017. aug. 22. 22:04
4/8 anonim válasza:
Ismerős érzés! Csak én 45 vagyok...
És szintén pasi
5/8 anonim válasza:
Erre mondta anyám, hogy kapuzárási pánik.
6/8 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ilyet csak a nők mondanak. Én mindig is kívántam a jó nőket. Fiatalokat idősebbeket. Nem a koruk miatt. Meg nem is az én korom miatt. :) 50/F
7/8 anonim válasza:
szerintem ez azért van, mert nincs senkid és szinte mindenbe belemennél, csak legyen valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!