Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Este begurultam a McDrive-ba kajáért, egy gyönyörű nagy mellű csaj vette fel a rendelésem. Közben az autóban végig vertem a farkam, lehúzott sliccel mire ott voltunk, hogy a visszajárót adta, pont el is élveztem. Ez gáz lehetett szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 00:02
51/58 anonim válasza:
Elmebeteg aberrált allat vagy.
Mennyire kell idiotanak lenni hogy nyilvanosan kiverd mas elott.?
Szomorú hogy erre buszke is vagy, te felresikerult szexualis analfabeta.
52/58 anonim válasza:
Biztosan mosolygott a lány erre. Ember szegény mekiben dolgozok tudod milyen redva pénzt kapnak ? Valószínűleg meg külön öröm este a zárás előtt egy beteg agyú farkát meglátni. Több barátnőm is dolgozott mekiben, drukkolok azért a feljelentésért! Szerencse, hogy sok ott a kamera.
53/58 anonim válasza:
Ez csak egy gyengusz trollkodás.
54/58 anonim válasza:
legalább tudjuk hogy 15 másodpercig bírod...
55/58 anonim válasza:
remélem legközeleb kapsz egy bónusz forró csokit a tejszínedre hülyegyerek:)
56/58 anonim válasza:
Hülye, szánalmas kis primitív alak vagy.
Vegyél egy ballon kabátot, és jár parkokba is.
Kínos amit műveltél.
De vszeg olyan egyszerű vagy, hogy nem is érted, hogy miért.
57/58 anonim válasza:
Nemf ogja olvasni:
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
58/58 anonim válasza:
Szerintem bunkóság, egy nemtomhány órás szar melóban még ki is verik előtted... nekem rohadtul nem jönne be a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!