Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Este begurultam a McDrive-ba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Este begurultam a McDrive-ba kajáért, egy gyönyörű nagy mellű csaj vette fel a rendelésem. Közben az autóban végig vertem a farkam, lehúzott sliccel mire ott voltunk, hogy a visszajárót adta, pont el is élveztem. Ez gáz lehetett szerintetek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 5. 00:02
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
94%
Már csak azért is kamu mert aki felveszi a rendelést az egy kijelző, mikrofonnal hang nélkül, 1 ember akinek fizet az első ablakban majd utána a 2.ablakban megkapod a kaját :D Ennyi idő alatt nem tudod kiverni egy emberre h ezt lássa is. Üdv egy mekis csaj
2021. febr. 5. 00:15
 12/58 anonim ***** válasza:
90%
Na csajszi, végre valaki ! :D háromszoros hurrá a 11-esnek. Remelem a kérdező elmegy végre aludni, és befejezi a hazudozást!
2021. febr. 5. 00:16
 13/58 A kérdező kommentje:

Nem. Van 2 ablak. Az elsőnél felveszi a rendelést, fizetek, adja a visszajárót. Másodiknál pedig adják a kaját és ennyi. Minden mekinél más.

2021. febr. 5. 00:17
 14/58 A kérdező kommentje:

Szóval idd meg a kakaót és menj aludni

2021. febr. 5. 00:19
 15/58 anonim ***** válasza:
85%
Egységesek a mekik, ez a lényegük.. franchise
2021. febr. 5. 00:19
 16/58 A kérdező kommentje:
Mondom, van 2 ablak. Elsőnél rendelés felvétel, fizetek, másodiknál kaja. Voltam mikrofonosnál is, de ez most nem olyan volt.
2021. febr. 5. 00:21
 17/58 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező! Tudod miért kamu? Mert kijárási van.
2021. febr. 5. 00:22
 18/58 anonim ***** válasza:
89%
Igen, és mire elértél az egyik ablaktól a másikig, addig volt időd kiverni, persze. Ha netalán mégis igaz, az zaklatás, esetleg közszemérem sértés.
2021. febr. 5. 00:25
 19/58 anonim ***** válasza:
87%

Nem értem miért kell bizonygatni az igazadat, itt mindenki azt mondja hogy undorító és beteg dolog. Ja és büntetendő, mivel zaklatás. Mit vársz még ?

Nyilván senki nem hiszi el a történetet, ettől függetlenül beteg az agyad. Nem tudom erre hokizol otthon, hogy ki mit válaszol ? Senki nem fogja azt írni, hogy izgató, főleg nem egy nő!

2021. febr. 5. 00:25
 20/58 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen inkább ha jól emlékszem, a KFC -nel van, nem a McDonald's-ban, ilyen két ablakos :D
2021. febr. 5. 00:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!