Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Este begurultam a McDrive-ba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Este begurultam a McDrive-ba kajáért, egy gyönyörű nagy mellű csaj vette fel a rendelésem. Közben az autóban végig vertem a farkam, lehúzott sliccel mire ott voltunk, hogy a visszajárót adta, pont el is élveztem. Ez gáz lehetett szerintetek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 5. 00:02
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
96%
11-es vagyok. Most akkor büszke vagy magadra? Adjunk neked simit vagy kekszet mert megaláztál es zaklattál egy nőt? (bár még mindig úgy gondolom h kamu) inkább menj prostihoz. Maga a gondolat is beteg h egy nőt aki a munkáját végzi ilyen helyzetbe kerül egy kis pöcs miatt.
2021. febr. 5. 02:11
 32/58 A kérdező kommentje:

Nem megalázás volt a célom, hanem, hogy élvezzek egy jót. Felizgatott. :)

Jó volt spriccelni egyet

2021. febr. 5. 02:16
 33/58 anonim ***** válasza:
100%
Aha tehát egy önző f*sz vagy. Értem. Gratulálok simogasd meg a fejedet érte. Férfiak büszkesége
2021. febr. 5. 02:18
 34/58 A kérdező kommentje:
Mitőo vagyok önző?
2021. febr. 5. 02:33
 35/58 A kérdező kommentje:
Mitől*
2021. febr. 5. 02:33
 36/58 anonim ***** válasza:
97%

Esküszöm a hányinger kerülget. Amúgy meg tok8 hány Tesco van, itt beismerted, mivel valószínűleg csak az egyik Tesco melletti lány fog felejteni ( reméljük több lánnyal nem csináltad ezt) tudjak majd, hogy az a Tesco :D

Amúgy meg beteg az agyad! De ezzel a jó volt spriccelni egyet szöveggel is csak magadat alázod meg, és alátámasztod hogy kamu. De bizonygathatod, hogy nem az, a véleményünk nem változik. Fordulj szakemberhez!

2021. febr. 5. 02:34
 37/58 anonim ***** válasza:
98%
Arra gondolsz h de jó lesz neked elélvezni de a csajra nem aki a munkáját végezte csak nem a te farkadra volt kíváncsi. Megaláztad őt, megsértetted és még büszke is vagy erre. Ez a önzőség. Ráadásul annyi tartás sincs benned h megvárd mondjuk amug megkapod a kaját. Nem te mutogatod magad. Ejj de remélem ha igaz amiket állítasz a csaj feljelent
2021. febr. 5. 02:36
 38/58 anonim ***** válasza:
97%
Kamerán vissza nézik a rendszámot és mehetsz a bíróságra. Ott majd verheted. Ha nem is a farkadat
2021. febr. 5. 02:37
 39/58 A kérdező kommentje:
Nem kell itt túlozni. Lehúztam a sliccem, elkezdtem verni miközben mondtam neki, hogy mit kérek, mikor nyújtottam a pénzt, akkor látta, hogy mit csinálok, még kicsit el is mosolyogta magát. Kiszámolta a visszajárót és amikor elvettem a kezéből, pont akkor durrantam el, még egy kisebb nyögés is kicsúszott a számon. Kövi ablaknál már ott állt egy másik csaj a kajával, aztán mentem tovább. Pillanat volt az egész.
2021. febr. 5. 02:40
 40/58 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó hamar elsülsz... Mondjuk ezzel sem dicsekednék xd
2021. febr. 5. 02:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!