Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, láttátok Monica Bellucci bozontos punciját a Malena c. filmben? Szerintem gyönyörű!
A film a háború idején játszódik, ezért így kérte a rendező, így forgatták.
Magas vékony formás gyönyörű teste van, természetes ágyékkal. A fiatal srác letérdel elé és közelről nézi :)
Kérd majd meg a barátnőd, hogy ne húzza le. Nem kell hallgatni a kis impotens ratyikra, hogy "fúj szőr, bele lehet fulladni" stb. :D A 3 legutóbbi barátnőm belement, imádtam. :)
(#2)
Na megnéztem a jelenetet. Alapvetően nem vagyok oda a szőrös punciért, de Monica abban a jelenetben egész egyszerűen tökéletes volt, egy istennő. Szóval úgy összességében az egész színésznő 10/11-es.
Viszont a hónalját le lehetett volna borotválni.
Egyébként láttam abból a filmből mégegy erotikus jelentet, amikor mossa a melleit meg magát a vízzel meg a citrommal, az is tetszett.
Jó lehet ez a film, meg fogom nézni.
Igen tényleg istennő! Nézd meg a filmet nagyon jó. Egyszerre erotikus és azért romantikus is, főleg a vége.
Van benne egy másik lány, egy prosti, neki is megmutatják szép bozontosát :))
4
Megmondjam mi a durva?
Húsz évvel ezelőtt még azért kellett könyörögni hogy egyszer legalább borotválja le, had lássa az ember úgy is, manapság meg azért kell könyörögni hogy ne tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!