Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valaki félrelép , ám az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki félrelép , ám az együttlét óvszerben történik , az akkor is 100 % - ban megcsalásnak számít ?

Figyelt kérdés

Halottam már olyant is , hogy egyesek szerint ha egy pár , valamely tagja összebújik egy másik (idegen) partnerrel , de használnak óvszert , akkor az még a flört kategóriába tartozik s nem pedig megcsalásnak számít .

Mi a véleményetek erről ?

2021. febr. 4. 23:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem akkor nem számítana megcsalásnak ha végig átláthatatlan fekete elválasztó gumi lenne a két fél között, tehát az ég világon semmit nem tudna a másikról, soha nem érintkezne vele semmilyen szinten.

A közösülésnél is emiatt inkább hasonlítana robotra mint emberre a dolog.

Ebben az esetben eltudnám képzelni, hogy "nem megcsalás".

2021. febr. 5. 00:24
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

11

Tehát a glory hole nem megcsalás?

2021. febr. 5. 00:27
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen bonyolult erkölcsi dilemmákat egy egyszerű kérdéssel rendezem le: "Nekem hogy esne?"
2021. febr. 5. 00:30
 14/28 anonim ***** válasza:
74%

12#

Ha nem ér hozzá a farkadhoz a másik és soha sem látod.

Akkor lényegében nem, csak egy sex robot...

Gondolj rá úgy mint Schrödinger macskájára, amíg nem mész át az másik oldalra nem tudod hogy sex robot vagy idegen nő van a túl oldalon.

2021. febr. 5. 00:32
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ezen logika mentén, ha férfi van a túl oldalon és élvezed, akkor nem vagy meleg.

Hiszen nem tudod hogy férfi van a túl oldalon.

Tehát akkor megcsalás sem lehet.

2021. febr. 5. 00:33
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát... nem dugtam még kvantumi szinten.
2021. febr. 5. 00:34
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség szerintem pont fizikával példálozni, bekötik a szemed szinten nem látod kivel dugsz vagy ki dug meg, a lényeg hogy nem a parod tehát megcsalas.
2021. febr. 5. 00:37
 18/28 anonim ***** válasza:
44%

17#

Akkor tovább lépek egyel ....

Vannak olyan eszközök, amikkel távolságból lehet szexelni. Azaz a férfi beledugra a farkát egy eszközbe és azt mimikálva a nőnek a nemiszervébe pedig szintén egy gép bedug valamit.

Akkor ez is megcsalás? Szimplán, mert a gépet egy idegen ember irányítja?

Ha igen, mért?

Ha nem, akkor mért lenne ugyan úgy megcsalás egy olyan helyzet, ahol szintén nem érintkezel a másikkal, viszont közvetettebb módon csinálod?

2021. febr. 5. 00:40
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem foglal téged győzködni, nekem megcsalás, ha a tudtom nélkül a párom mással van. Ennyi. Mindenki eldönti magának, nem értem miért kell ilyen hülyeségekkel győzködni.
2021. febr. 5. 00:43
 20/28 anonim ***** válasza:
48%
Nem akarok senkit sem meggyőzni, csak kíváncsi vagyok / voltam hol a határ és jelenleg ráérek ilyeneket törni a fejem :D
2021. febr. 5. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!