Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexel kapcsolatos kérdés. És van olyan aki ezért hagyta el a párját?
Ha nem a párodnak akarsz örömöt okozni a szexszel az eleve probléma. A méretbeli különbség és az eltérő étvágy pedig rátesz egy lapáttal.
Igen, sokan hagyják el a másikat a rossz szex miatt.
A valasz az,hogy nincs ra! Egyikotok mindig szenvedni fog, a hiany miatt.. (mert,hogy azert szenvedjen valaki mert agyon b..ak. azt mar elnezest de meg sem erdemli,hogy agyba bujjon! Ilyenert panaszkodni jo eg.)
Nalam is sokszor ez a helyzet kedves kerdezo csak forditott felallasban. En mint, no vagyok kivanosabb a baratomnak pedig egy menet utan,napokig max kezimunka johet szoba. Es az sem minden nap.
Hogy meddig fogod turni? Addig meg ugy erzed a szerelmed erosebbek a vagyaidnal. Aztan ez majd valtozni fog... Beke veled!
22L
Ne nyald annyit. Mi vagy te, kutya?
Jobban is fog tisztelni, ha nem lefetyelsz a lábai között fel órát.
Kicsit durva hogy agyon.. de ha abbahagynám ha ő már teljesen kielégült akkor lényegében én mindig ott maradnék.
És első részben mindig azt nézem hogy ő élvezze és minél nagyobb legyen az orgazmusa. De én egyszerűen olyan gyorsan nem tudok kielégülni.
Türelmesebbek csak meddig. Elég fiatalok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!